Blog 
Vist des de fora
RSS - Blog de Francesc Dalmau Cabanas

L'autor

Blog Vist des de fora - Francesc Dalmau Cabanas

Francesc Dalmau Cabanas

Redactor Esports


Arxiu

 • 23
  Abril
  2018

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  Catalunya Central Les columnes

  Un altre bagenc a Primera

  Serà de forma interina, o no, però el cas és que ahir va debutar un nou entrenador a Primera Divisió, i amb victòria a Girona. El surienc David Gallego ha fet realitat un somni que perseguia des que va decidir dedicar-ser a fer d’entrenador de forma professional.

  Segurament, ni ell mateix es podia imaginar que l’oportunitat li arribaria tan aviat. Les circumstàncies han fet que, curiosament, un any després d’un dolorós descens a Tercera amb el filial de l’Espanyol, el club perico hagi volgut confiar en la seva manera de treballar per suplir la destitució de Quique Sánchez Flores. Alguna cosa bona li hauran vist.

  Ara, que és en una banqueta del màxim nivell, s’ha de donar un seguit de condicionants perquè la seva continuïtat sigui efectiva en un termini més llarg de temps del que pugui quedar d'aquesta temporada. Primer caldrà comptar amb la valentia del club i després, sobretot, que la plantilla aculli David Gallego, no com un agent temporal.

  La sort en els resultats en els partits que resten i les sensacions en el joc de l'equip també seran una condició important. Cal recordar que Pep Guardiola va arrancar una trajectòria més que brillant venint de Tercera.

  En un altre nivell, també aquest cap de setmana ha debutat un altre entrenador. Jesús Pelfort va dirigir per primer cop el Sallent al camp de l'Avià. Una bona notícia que els clubs apostin per tècnics joves, en ocasions amb poca experiència. I és que ningú no neix ensenyat i, per tant, calen oportunitats per demostrar la capacitat de cadascú.

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook