Del croissant rodó al quadrat: així és l'última tendència gastronòmica que triomfa a les xarxes

La nova variant del dolç tradicional es comercialitza a la pastisseria londinenca Le Deli Robuchon i té un preu aproximat de 6 lliures la unitat

Els croissants 'Le Cube Robuchon' de la pastisseria @ledelirobuchon

Els croissants 'Le Cube Robuchon' de la pastisseria @ledelirobuchon / Instagram de Le Deli Robuchon

Alba Díaz

Alba Díaz

Primer van ser el New York Roll. Aquesta variant rodona del croissant tradicional s'ha convertit en els darrers mesos en tot un èxit entre els paladars més golafres d'arreu del món. A Manresa van arribar a principis de març. Es venen a la Croissanteria de Cal Girona i cada dia n'esgoten existències. Ara, a aquesta tendència gastronòmica li ha nascut competència: també són croissants i també estan farcits, però per fora tenen forma de cub.

Es diuen Le Cube Robuchon i es venen a Le Deli Robuchon, una pastisseria ubicada a Piccadilly, una de les artèries més concorregudes del centre de Londres.

L'obrador del petit local d'alta gastronomia fa múltiples fornades d'aquest peculiar croissant cada dia, a causa del gran èxit que la varietat del tradicional dolç ha tingut a les xarxes socials. En tenen de tres sabors (xocolata, matxa i vainilla) i cada unitat té un preu de 5,95 lliures. Un petit caprici pels estómacs dels més goluts i per tots aquells usuaris que busquen omplir els seus perfils d'Instagram amb les creacions gastronòmiques més  estrambòtiques.

Subscriu-te per seguir llegint