Amb ressenyes incloses

Entremaliadura a Google Maps: converteixen la casa de l’exsogra de Shakira en el castell de «La bruja piruja»

Les Mamarazzis s’han adonat de l’entremaliadura: a la ubicació li han posat l’etiqueta de lloc d’interès històric, que porta la icona d’un castell

Imatge d'arxiu de Shakira dins del seu cotxe

Imatge d'arxiu de Shakira dins del seu cotxe / EP

Alexandra Costa

Tot i que Shakira i Gerard Piqué hagin posat terra (i oceà) pel mig, continua brollant informació sobre la mala relació que la cantant tenia amb la seva exsogra, Montserrat Bernabeu. Les Mamarazzis Lorena Vázquez i Laura Fa no només han explicat aquest dimecres que l’exfutbolista no tornarà a Miami fins al setembre, sinó que han reiterat que la mare de l’exjugador del Barça va actuar com a alcavota entre ell i Clara Chía. Potser per això la cantant va fer referència a Bernabeu en la cançó amb Biazarrap i al gener va posar al balcó de casa seva una bruixa de mida real orientada a la vivenda dels seus exsogres, situada a escassos metres de la seva. Ara, amb la de Barranquilla als Estats Units, els seus seguidors han fet la resta. En concret, han afegit dues ubicacions a Google Maps que tiren més llenya al foc: la vivenda on va viure la cantant a Barcelona, anomenada Casa Shakira, i la dels exsogres, amb un controvertit sobrenom i una gens subtil indirecta: La bruja piruja.

Les dues mansions es troben a l’exclusiva urbanització Ciutat Diagional d’Esplugues de Llobregat. De fet, no és cap secret que són al carrer de Jordi de Déu. Aquest lloc es va convertir en un lloc de peregrinació, tant de paparazzis com de fans de l’artista i detractors de l’excapità blaugrana, quan va saltar la notícia de la ruptura de Shakira i Piqué.

El cas és que un seguidor de les Mamarazzis ha posat en avís les periodistes de la broma i, com no podia ser de cap altra manera, Fa i Vázquez l’han comentat en directe. No només això, ja que han deixat la porta oberta sobre l’autor de l’entremaliadura: Han sigut els fans de Shakira o... la cantant en persona?, s’han preguntat totes dues.

Lloc d’interès històric

Qui hagi sigut, ha tingut una mica de traïdoria. El motiu? A la casa dels pares de Piqué, a més d’anomenar-la «La bruja piruja», li han posat l’etiqueta de lloc d’interès històric, que porta la inequívoca icona d’un castell.

Per a súmmum, les dues ubicacions ja tenen ressenyes d’usuaris de Google. De moment, els donen 5 estrelles. Tot i així, «Google no verifica les ressenyes, però comprova si hi ha contingut fals i el retira quan l’identifica», precisa el gegant tecnològic a Google Maps.

TEMES