Rosalía ni confirma ni desmenteix haver mantingut una relació amb Hunter Schafer

La cantant catalana ha parlat sobre el significat de la cançó 'Tuya' a 'Los 40 Principales'

Fa uns dies Rosalía va treure una nova cançó, 'Tuya', i els seus seguidors han anat especulant sobre els significats de la lletra. Alguns, fins i tot, afirmen que del text es desprèn que la cantant catalana va tenir una relació sentimental i sexual amb l'actriu Hunter Schafer.

Una nit de passió entre dus amigues que ja feia temps que es desitjaven

A Rosalia i a Hunter se les ha vist juntes en diverses imatges i moments importants per la cantant. Aquestes "cites" entre ambdues eren molt més freqüents quan la cantant encara no tenia una relació amb Rauw Alejandro. Des que la de Sant Esteve Sesrovires va començar a sortir amb el porto-riqueny, la relació amb Hunter sembla que va disminuir de forma considerable, tot i que a vegades encara se les veu juntes perquè són amigues.

Rosalia

Rosalia / Instagram 'Los 40 Principales'

Dani Moreno, 'El Gallo', i Cristina Boscá al programa 'Anda Ya!' han preguntat a Rosalía sobre aquesta especulació i la seva resposta no ha estat clara i ha deixat a tots els seus seguidors amb la mel als llavis: "és bonic que cadascú es creï la seva història... a mi m'encanta. Com a escriptora, m'agrada que els altres es creïn les seves pròpies pel·lícules. Mai trencaré la màgia sobre si 'això és ficció o si això és personal'".

Així doncs, ens quedem amb la incertesa sobre si l'actriu d'Euphoria i la cantant catalana han estat parella en secret, amants d'una sola nit, amigues i amants o de si Rosalía és bisexual. La imaginació és la part més important per crear una història, depèn l'experiència de cadascú, la història serà explicada en una versió o altra. I ara tu, què en penses?