Ricky Martin es divorcia: tots els detalls de la separació

L'artista té quatre fills amb la parella

Ricky Martin i Jwan Yosef

Ricky Martin i Jwan Yosef / TIBRINA HOBSON

Javier Cor EP

Després de sis anys d'insaciable amor, Ricky Martin i Jwan Yosef han anunciat a través d'un comunicat el seu divorci. Van fer oficial el seu amor en posar per primera vegada junts a la catifa vermella de 'l'AmFAR Inspiration Gala' i el 2018 el cantant va informar a tots els seus seguidors que s'havia donat el 'Sí, vull' en una cerimònia privada. Després de formar la família que sempre havien somiat, sembla que la seva història d'amor s'acaba per sempre.

"Després d'una acurada reflexió, hem decidit posar fi al nostre matrimoni amb amor, respecte i dignitat cap a nosaltres i els nostres fills, preservant i honrant allò que hem viscut com a parella durant aquests anys meravellosos" han informat a través d'un comunicat que han enviat a la revista 'People'.

Ricky Martin

Ricky Martin / GTRES

A més, la parella ha deixat clar que, "ara, el nostre desig és continuar tenint una dinàmica familiar saludable i una relació centrada en la nostra genuïna amistat, mentre compartim la criança dels nostres fills".

Un comunicat d'allò més inesperat on acabaven agraint "tot l'amor i el suport que hem rebut durant el nostre matrimoni" i assegurant que estan "en total tranquil·litat i pau per iniciar aquest nou capítol de les nostres vides". D'aquesta manera, sembla que tots dos continuaran tenint plena comunicació pel benestar dels seus fills encara que, emprendran camins diferents.