Hi ha banyes a Disney? La broma al Pato Donald que s'ha viralitzat

Una foto posa en dubte l'amor de Daisy cap al Pato Donald

Daisy i el Pato Donald

Daisy i el Pato Donald / DANIEL MORDZINSK

Redacció

La parella Pato Donald i Daisy fa anys que mostra el seu amor a Disneyland, juntament amb altres personatges com Mickey Mouse, Minnie o Goofy. Entre mirades i somriures es confirma que el seu romanç continua sent un dels més aclamats pels fans de Disney.

Però fa uns mesos es va viralitzar un vídeo a TikTok que posava en dubte la veracitat d'aquesta relació. Daisy podria haver estat infidel al Pato Donald, i aquest no s'ho hauria pres molt bé.

L'usuari @9geek publicava aquest vídeo a les seves plataformes on es pot veure com un visitant del parc temàtic mostra a Pato Donald alguna cosa amb el mòbil que canviarà la seva relació per sempre. Es tracta d'una foto de Daisy fent un petó a aquest mateix visitant en un altre lloc del recinte. La reacció de Daisy és tapar els ulls a la seva parella, el Pato Donald, mentre tots dos s'allunyen en un intent de parlar i reflexionar sobre el que acaba de passar.

La broma s'ha estès per les plataformes i ha rebut tota mena de comentaris molt graciosos: "Mentre estàs adormit sents quack quack al mig de la nit", feia broma un dels usuaris.