Un gos s'escapa de casa seva i pica al timbre de la veïna a les 4 de la matinada perquè li obrin la porta

La càmera del timbre va documentar la seva ànsia d'atraure l'atenció mentre saltava i rascava la porta

Bruce, el gos que ha protagonitzat el video viral

Bruce, el gos que ha protagonitzat el video viral / Tiktok

Internet ha estat testimoni d'una història canina que ha encisat a milers d'usuaris a les xarxes socials. Bruce, un intrèpid American Bully, es va convertir en el protagonista d'un vídeo viral que ha tret el somriure a desenes d'internautes.

Tot va començar en una tranquil·la matinada en la vida de la usuària de TikTok @omg_its_char, quan una visita inesperada va trucar a la seva porta. La càmera de seguretat va capturar cada divertit moment i el vídeo s'ha tornat viral en qüestió d'hores.

Bruce, l'audaç American Bully, va decidir fer una visita sorpresa a les 04.00 de la matinada. La seva curiositat nocturna el va portar a la porta d' @omg_its_char, on va saltar i va esgarrapar la porta en un intent de captar l'atenció. Les imatges mostren a Bruce emocionat, en una escena que provoca el riure a tots aquells que la veuen.

Després d'aconseguir accionar el timbre, Bruce va reaccionar amb una adorable inclinació de cap al so, com si estigués intentant desxifrar el que acabava de fer. Però la seva curiositat no es va aturar en aquell moment. El valent Bruce va continuar la seva exploració, mirant directament a la càmera, oferint als espectadors una vista pròxima abans de deixar anar un lladruc, probablement en senyal de desconcert.

En una actualització del vídeo, @omg_its_char va compartir més detalls d'aquesta inusual trobada nocturna. Sorprenentment, l'amable propietària va permetre la intrusió de Bruce i es va convertir en la seva amfitriona: "Després que Bruce piqués al timbre, per descomptat em vaig aixecar del llit i el vaig deixar entrar, no era la primera vegada que venia a saludar”.

Sembla que Bruce va gaudir de la seva estada a la casa, fent de les seves: "Va agafar una joguina que pertany al meu gat, va jugar amb ell durant uns 10 minuts i finalment va decidir acomodar-se al meu sofà". A l'alba, els amos de Bruce van venir a recollir-ho, tancant així un capítol d'entremaliadures nocturnes que segurament serà recordat amb afecte.

La història de Bruce demostra una vegada més la naturalesa aventurera i adorable dels nostres amics peluts, que sempre ens sorprenen amb les seves ocurrències i ens omplen d'alegria.