Lorena Castell explota a les xarxes socials contra el diari 'El Mundo' per una confessió sexual

La presentadora pateix un atac d'ansietat per culpa del titular

Lorena Castell, guanyadora de MCC 7

Lorena Castell, guanyadora de MCC 7

La presentadora i guanyadora de l'edició MasterChef Celebrity 7, Lorena Castell, no ha dubtat en deixar verd al mitjà 'El Mundo' i a la periodista que li va fer una entrevista. En aquesta entrevista parlaven de temes molt diversos i només es van fixar en una frase que Lorena va dir, "es pot seguir follant igual quan ets mare" i, a més, ha estat el titular de l'entrevista.

"Quina brossa d'entrevista i de periodista. És una vergonya que hàgiu de destacar com a titular, alguna cosa que no tenia res a veure amb la temàtica de l'entrevista", publicació de Lorena a les seves històries d'Instagram

En l'entrevista parlaven sobre els seus projectes televisius, sobre el seu pròxim espectacle i una de les finalitats era mostrar com una dona tot i ser mare, segueix la seva vida en actiu en tots els aspectes de la vida, fins i tot, en el sexual. Lorena ha continuat publicant a les seves xarxes sobre aquest afer: "Suposo que és més interessant posar a la portada una noia sexi amb un titular de conya. Pensava que éreu uns professionals".

Lorena Castell

Lorena Castell

Finalment, la presentadora explica que ho està passant malament amb aquest tema perquè és la seva vida personal i li està afectant, ja que està patint ansietat, taquicàrdies i té ganes de plorar constantment. "No em mereixo que se'm vengui així, ni aquest titular".

Més tard, reapareix dient que si algú vol una entrevista sobre sexe, només li ha de demanar, però que això ha estat una trampa i que s'ha donat més valor a la sexualitat que a la seva carrera professional i això li fa mal.