Vídeo | Una dona demana matrimoni al seu xicot enmig d'una funció de Quim Masferrer a Manresa

La dona va aprofitar que l'humorista va donar-li la paraula per fer la inesperada proposta a la seva parella

Petició de matrimoni al Kursaal durant un espectacle de Quim Masferrer

Petició de matrimoni al Kursaal durant un espectacle de Quim Masferrer / Quim Masferrer

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

L'espectacle "Bona gent" de Quim Masferrer va fer aquest dimecres parada a Manresa amb doble funció. Del show, on qui construeix el relat és el públic, és difícil sortir-ne indiferent, ja que mai n'hi ha dos d'iguals. Tanmateix, el d'aquest dimecres a 2/4 de 9 al teatre Kursaal ha marcat un abans i un després en la vida de dos joves, que van entrar a la sala com qualsevol dels espectadors i en va sortir amb una data de casament per concretar.

A l'espectacle de Masferrer, els protagonistes són els espectadors. L'humorista s'acosta a persones aleatòries del públic i parla amb elles mentre càmeres repartides per tot el local mostren les converses en una gran pantalla. Aquesta recrea l'escenografia on l'humorista sol fer el monòleg conductor dels episodis del seu programa de TV3 "El Foraster", un format amb què viatja a petits municipis i coneix la gent de cada vila per crear després un retrat del poble a partir dels seus veïns. A l'espectacle "Bona Gent", l'espontaneïtat de qui normalment no està acostumat a parlar davant d'una càmera, sumada a l'astúcia de l'actor, creen una simbiosi perfecta i converteixen cada espectacle en una muntanya russa plena d'emocions.

La parella que es va comprometre durant l'espectacle de Quim Masferrer a Manresa

La parella que es va comprometre durant l'espectacle de Quim Masferrer a Manresa / Teatre Kursaal

Quan l'actor s'acosta, hi ha qui mostra el seu costat més divertit, mentre que d'altres expliquen relats que commouen la sala. Encara que l'últim espectacle a Manresa, el d'aquest 27 de setembre a 2/4 de 9, va ser protagonitzat per la valentia d'una dona. L'espectadora confessa a Masferrer quan la tria entre tota la sala que "s'havia plantejat fer una cosa" si l'actor s'acostava a parlar amb ella. Com a resposta a les seves paraules, tota la sala fa un petit crit de sorpresa i Masferrer, ràpidament, li pregunta: "què vols fer?".

La dona, amb una naturalitat i una fermesa envejables, contesta mentre assenyala la seva parella. "Demanar-li si es vol casar amb mi", diu amb decisió. El noi la mira incrèdul i, insconscientment, s'aparta uns centímetres, com si ja visualitzes el que la dona està a punt de fer. Ella, tot seguit, treu una caixa, s'agenolla i li fa la petició formal. El noi la correspon amb un petó, mentre que l'humorista, totalment sorprès i emocionat pel que està passant durant el seu espectacle, s'aparta per deixar el protagonisme a la parella en un moment tan especial.

Masferrer ha compartit a Instagram les imatges, on ha assegurat que a Manresa, aquest dimecres va viure "un moment únic". Ara, només cal esperar per veure si a banda de proporcionar-los el moment idoni, l'actor també serà un dels convidats del casament.