Un camió bolcat a Abrera deixa deu quilòmetres de cues a l'A-2

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'excarcerar el conductor, que ha quedat atrapat a l'interior del vehicle, que transportava pollastres

Paral·lelament, un altre camió s'ha avariat i ha quedat al mig de la calçada a l'A-2 en sentit Lleida, a Collbató

El camió bolcat a l'A-2 aquesta matinada

El camió bolcat a l'A-2 aquesta matinada / Bombers de la Generalitat

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

Un camió bolcat aquesta matinada de dilluns ha obligat a tallar l'A-2 a Abrera en sentit Barcelona i ha deixat retencions de fins a 10 quilòmetres. A partir d'1/4 de 8 del vespre, la situació ja s'ha normalitzat després de retirar el vehicle i la seva càrrega de la via. L'incident també ha provocat congestió a l'enllaç de la C-55 amb l'A-2, on a 2/4 de 5 de la tarda, un tram de 3 quilòmetres, a l'altura d'Olesa de Montserrat, continuava presentant retencions.

Segons els Bombers, que han rebut l'avís quan faltaven deu minuts per les 4 de la matinada, s'han hagut de fer tasques d'excarceració del conductor, que ha quedat atrapat a l'interior del vehicle. El Sistema d'Emergències Mèdiques l'ha atès in situ i l'ha traslladat a l'Hospital de Martorell amb pronòstic menys greu, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

Les tasques de retirada del camió, que transportava pollastres, han obligat a tallar la carretera entorn les 10 del matí, quan les retencions han registrat el seu pic amb 10 quilòmetres a l'A-2 i 7,5 a la C-55.

Aquest no ha estat l'únic incident que ha complicat la circulació a l'A-2 aquest matí. No molt lluny, minuts abans de les 10 del matí, un camió s'ha avariat al mig de la calçada Collbató, en sentit Lleida. El SCT ha demanat extremar la precaució per la zona.