La Molina estrena una nova màquina híbrida que trepitja la neu

És una mesura en la línia de millora de l'estalvi de carburants i d'emissions

Nova màquina trepitjaneu, híbrida, per a la Molina

Nova màquina trepitjaneu, híbrida, per a la Molina / FGC

Redacció

Les estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) continuen la seva avançada cap a la sostenibilitat amb la recent adquisició de la nova màquina trepitjaneu híbrida Kässbohrer Pistenbully PB600 E+. Aquesta inversió representa un pas endavant en la reducció de la petjada de carboni i el compromís amb pràctiques més respectuoses amb el medi ambient.

La Molina, una de les estacions de muntanya més emblemàtiques del Pirineu català, ha abraçat aquesta iniciativa innovadora en la seva recerca de la sostenibilitat. Amb una història rica des de 1943 i una mirada cap al futur, La Molina simbolitza la perfecta harmonia entre tradició i modernitat.

La nova maquina a la Molina

La nova maquina a la Molina / FGC

La nova màquina híbrida Kässbohrer Pistenbully PB600 E+, que s'ha convertit en la primera d'aquestes característiques al Pirineu català i espanyol, ofereix una combinació perfecta entre rendiment, eficiència i respecte per al medi ambient.

Com a qualitats de la nova màquina FGC destaca que és de propulsió combinada de dièsel i electricitat, i redueix el consum de combustible en un 20% i minimitza les emissions de CO2 i NOx, pel qual contribueix a la preservació del medi ambient. També que redueix les despeses de funcionament, perquè gasta menys carburant i ajuda a optimitzar recursos econòmics de l'estació. El manteniment també es redueix i la màquina redueix el nivell de soroll dels seus motors.

Fonts de l'empresa pública indiquen que "la Molina reforça la seva missió d'oferir una experiència a la neu excepcional mentre assumeix la responsabilitat de preservar el seu entorn natural per a les generacions futures". "Aquesta adquisició representa un pas endavant en la tecnologia de manteniment de pistes i reafirma el compromís de La Molina amb la sostenibilitat ambiental i, així, garanteix una experiència única i responsable per als seus visitants", han afegit.