El segon Abadal Music Fest comptarà amb tres músics i cantants catalans, Ramon Mirabet, el duet Andrea Motis & Josep Traver i Judit Neddermann. Es tracta d'una musical "delicada i en petit format", segons han explicat fonts de l'organització, que fusiona música, vi, gastronomia i paisatge. Aquest any, la proposta s'avança, i passa de celebrar-se en un cap de setmana de juny a fer-ho a finals del mes de maig, els dies 25, 26 i 27, de dijous a dissabte.

L'Abadal Music Fest 2023, que en la primera edició va acollir 1800 persones, s'estrenarà el dijous 25 de maig amb l'actuació de Ramon Mirabet en format acústic. Amb quatre àlbums publicats, i considerat un referent de l'Indi Pop-Rock, enguany celebra els seus 10 anys de música en una gira especial que posa fi a la seva primera etapa de cançons de tall internacional. Pel maridatge el celler proposa una copa d'Abadal Franc.

Ramon Mirabet oferirà un concert en acústic Promocional

El divendres 26 de maig el festival delectarà als assistents amb l'elegància del duet format per Andrea Motis&Josep Traver. La jove trompetista, cantant i compositora barcelonina s'ha consolidat com una de les artistes de referència del jazz, i estarà acompanyada en aquesta ocasió per la guitarra del músic Josep Traver. Una proposta exquisida maridada amb una copa d'Abadal Picapoll.

Per últim, el dissabte 27 de maig el festival conclourà amb l'actuació de Judit Neddermann, en format trio. Amb quatre discs publicats és una de les figures principals de la cançó en clau femenina dels darrers anys. Amb la presentació del seu nou disc al celler, el públic podrà gaudir de la seva hipnòtica veu, en un format reduït de gran delicadesa. L'actuació es maridarà amb una copa d'Abadal Rosat.

Judit Neddermann tancarà el festival amb una formació de trio Promocional

Els concerts es complementaran amb una zona gastronòmica i chill out amb una oferta variada de food trucks, i la barra de vins Abadal. A diferència de l'any passat, en aquest edició no és previst que hi hagi parades d'alimentació.

Com a novetat, aquest any hi ha la possibilitat d'adquirir un abonament pels tres concerts a un preu especial. Les entrades ja es poden adquirir a https://abadalmusicfest.com/. La producció del festival va a càrrec de Victori Produccions.