Henrio enceta aquest dijous el Cicle Sons del Camí 2023

L'artista igualadí presentarà el seu darrer treball d'autor Somewhere, Sometimes als Jardins de la Cova de Sant Ignasi

Enric Verdaguer (Henrio) presentarà la seva proposta més personal

Enric Verdaguer (Henrio) presentarà la seva proposta més personal / @henrio.music

Redacció

Enric Verdaguer, conegut artísticament com a Henrio, engega aquest dijous (21.00h) la desena edició del Cicle Sons del Camí a Manresa. El cantautor i productor igualadí recull la seva experiència com a cantant de l'última gira de Clara Peya i de quatre anys de formació a Liverpool en la seva darrera proposta discogràfica: Somewhere, Sometimes. Verdaguer omplirà els Jardins de la Cova de Sant Ignasi de música cantada en català i anglès que explora l'experiència d'un retorn a casa.

Un treball personal que reprèn lligams que havien quedat suspesos, que es readapten i es remunten després d'un camí d'exploració personal fet durant els darrers quatre anys. Un espai de transició que inunda la nostàlgia i observa les coses que canvien, però també aquelles que resten iguals amb el pas del temps. Verdaguer, reconeixia en una entrevista a aquest diari, que el disc està "molt lligat a l'etapa de transició que visc com a artista".

Les entrades pel concert es poden adquirir de manera anticipada per 15€ a l'Oficina de Turisme de Manresa o a la pàgina web del cicle. També hi haurà entrades a taquilla disponibles abans de l'actuació, en aquest cas, el preu serà de 18€.