El festival literari Tocats de lletra es posa en marxa amb Sala-Valldaura i David Carabén

L'espectacle del cantant de Mishima, que uneix poesia i música, tindrà lloc aquest dimecres a la sala petita del Kursaal amb les entrades exhaurides

David Carabén oferirà un concert inaugural ple de música i poesia

David Carabén oferirà un concert inaugural ple de música i poesia / ARXIU/SPORT

Redacció

La dissetena edició del Festival Literari Tocats de Lletra es posa en marxa aquest dimecres a Manresa amb un club de lectura i un espectacle inaugural protagonitzat per Armand Carabén per al qual ja no queden invitacions disponibles. El certamen, que se centra enguany en els vincles entre la poesia i la música, ofereix més de trenta espectacles i activitats obertes al públic.

Cronològicament, la primera cita del Tocats d’enguany anirà a càrrec del poeta gironellenc Josep Maria Sala-Valldaura. A partir de les 6 de la tarda, a la sala d’actes de la biblioteca del Casino, l’autor parlarà de la seva darrera obra, Refer el no-res, en un acte conduït per l’escriptora Imma Cortina.

Dues hores més tard, a la sala petita del Kursaal i sense cap cadira buida, David Carabén oferirà el recital poètic i musical La forma d’un sentit, amb veu i guitarra. En aquesta proposta, el cantant de Mishima repassa temes que no són habituals en el seu repertori i oferirà poemes musicats expressament per a l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus referents musicals. L’accés és lliure, però ja fa dies que les invitacions es van exhaurir.