Lluís Llach i Els Catarres versionen 'Un sostre d'estrelles'

La nova cançó formarà part del disc de celebració dels 10 anys de carrera de la banda

Els Catarres i Lluís Llach en la imatge promocional de la nova versió de la cançó Un sostre fet d'estrelles

Els Catarres i Lluís Llach en la imatge promocional de la nova versió de la cançó Un sostre fet d'estrelles / Halley Records

ACN

El cantautor Lluís Llach ha tornat a un estudi de gravació per a enregistrar amb Els Catarres una versió d''Un sostre fet d’estrelles', una cançó del darrer disc del grup d’Aiguafreda (Vallès Oriental), 'Diamants', publicat el 2022. La cançó, que és pública des d'aquest divendres, és més acústica que l’original. La peça se suma a la del 'Vull estar amb tu', un dels seus grans clàssics, reinterpretada amb les col·laboracions dels Stay Homas i de Zoo, que va ser el primer avançament d’un disc que Els Catarres publicaran el 17 de novembre. Figa Flawas, Balkan Paradise Orchestra, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Zetak, l’Escolania de Montserrat, Sopa de Cabra són altres dels artistes que hi han participat.

El grup d’Aiguafreda farà la festa de cloenda el dimecres 22, dijous 23, divendres 24 i dissabte 25 de novembre de les celebracions del seu 10è aniversari amb quatre concerts a la Sala Apolo, que tenen les 5.000 entrades exhaurides des del juny.

El disc s’engloba en la celebració dels deu anys de carrera del grup d’Aiguafreda, que van començar l’octubre de 2021 amb la publicació del llibre 'Catarres X' escrit per Jordi Basté, una extensa gira que ha passat per Catalunya, Balears i el País Valencià i que culminarà amb quatre concerts consecutius a la Sala Apolo dedicats cadascun a un dels seus darrers quatre discos.