El teatre de l’Ametlla de Merola se suma a la campanya "Cap butaca buida"

L’Associació Cultural Esplai s’adhereix a la iniciativa amb l’espectacle "Tarda de musical", el proper 16 de març 

L'objectiu és omplir totes les butaques dels teatres del país per convertir la data en un Sant Jordi de les arts escèniques

Imatge de la campanya

Imatge de la campanya / Sergi Panizo

Redacció

L’Associació Cultural Esplai de l’Ametlla de Merola se suma a la campanya "Cap butaca buida", una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out i la Corporació Catalana de MItjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

"Cap butaca buida" té un objectiu clar: omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, “un Sant Jordi de les arts escèniques que es vol convertir en una celebració anual”, segons els seus impulsors.

A hores d’ara hi ha prop de 60.500 butaques de teatres de 80 poblacions que esperen omplir-se d’espectadors per gaudir dels 176 espectacles que s’han programat.

Un d’ells serà al Teatre de l’Ametlla de Merola. L’Associació Cultural Esplai no ha volgut deixar escapar la oportunitat de participar de la proposta i fer que l’equipament també sigui protagonista de la diada i que les prop de 300 butaques també s’omplin durant aquesta jornada. L’espectacle que s’oferirà a les 18.30 hores és Tarda de musical de Cliffort companyia de teatre. Les entrades ja estan a la venda a https://ametllademerola.koobin.cat/ al preu de 8 euros. Els actors i actrius intrepretaran cançons de Diseny i fins als musicals més populars de Broadway.

La iniciativa, a més, també té un rerefons solidari ja que el 2% del total de la recaptació es destinarà a Pallassos sense fronteres.