Estudiants de Cal Gravat enregistren un curtmetratge sobre la pena de mort

Els alumnes de Comunicació Audiovisual de l'institut graven al centre "La justicia de la venjança"

El treball, amb l'assessorament d'experts d'Amnistia Internacional, es projectarà el juny al Cosmocaixa

Un moment del rodatge del curt

Un moment del rodatge del curt / Arxiu particular

Redacció

Els estudiants de Comunicació Audiovisual de l’Institut Cal Gravat han enregistrat un curtmetratge sobre la pena de mort en cooperació amb Amnistia Internacional. Titulat La justícia de la venjança, el treball s’ha rodat a diferents espais del centre i el juny el curt es projectarà al Cosmocaixa de Barcelona.

La iniciativa s’inscriu en el Projecte Reacciona que impulsa el Taller de Cinema de Barcelona i que promou la pràctica audiovisual al voltant de temàtiques de cooperació, solidaritat, medi ambient i cultura de la pau. Els estudiants manresans han realitzat un procés de recerca i han parlat amb experts i col·laboradors d’Amnistia Internacional per tal de documentar-se sobre la pena de mort, una realitat que avui dia encara afecta gairebé un terç dels països del món.

L’equip del projecte l’han format els alumnes Israe El Aboussi, Alex Gomez, Jan Oliveras, Sara Sanchez, Xenia Ruiz, Marta Santiago, Paula Soto, Ariadna Camprubí, Aina Yerro, Laia Herrerias, Edgar González, Fatin El Gharrafi i Emma Miralda. La coordinació ha anat a càrrec del professor Ovidi Cobacho i d’Ana Carrasco, tècnica del Taller del Cinema amb la participació dels professors Cèsar Riola, Adel Sayed i Ada Andrés

L'equip que ha tirat endavant el projecte

L'equip que ha tirat endavant el projecte / Arxiu particular