Rosalía i Alejandro Sanz gravaran una cançó a duo escrita per Manuel Alejandro

La col·laboració sorgeix després de la trobada dels dos artistes amb Manuel Alejandro el Nadal passat a casa seva a Jerez

Alejandro Sanz, Manuel Alejandro i Rosalía el Nadal passat

Alejandro Sanz, Manuel Alejandro i Rosalía el Nadal passat / EFE

EFE

Rosalía i Alejandro Sanz han encarregat una cançó a Manuel Alejandro per cantar-la a duo, ha anunciat el compositor de 92 anys, un dels més importants en espanyol, i autor de temes com 'Háblame del mar, marinero' o 'Yo soy aquel'.

"Rosalía i Alejandro Sanz m'han encarregat una cançó junts", ha dit en una entrevista a la SER Alejandro, nascut a Jerez de la Frontera (Cadis) i mà dreta de grans figures com Raphael, Rocío Jurado, Julio Iglesias o Luis Miguel.

El treball ha sorgit després de la visita que van fer el cantant de 'Corazón partío' i Rosalía a Manuel Alejandro a casa seva a Jerez el Nadal passat, després que la catalana cantés una de les seves cançons més reconegudes, 'Se nos rompió el amor', a la gala dels Latin Grammy celebrada a Sevilla.

Un tema en què l'autor de 'Señora', de Rocío Jurado, té dipositades moltes il·lusions, més des que la cantant de 'Motomami' el fes plorar amb la seva actuació.

"Jo estava dret perquè estava sintonitzant la televisió i, de sobte sento que sona 'Se nos rompió el amor'. Em vaig quedar quiet. Se'm van sortir les llàgrimes escoltant aquesta nena cantant aquesta cançó d'una manera que va encertar absolutament. La va cantar amb el sentiment que té la cançó, amb la pena que fa que es trenqui alguna cosa que estava funcionant, que estava florint. Aquí està la cosa", ha explicat.