Els millors plans d'aquest cap de setmana llarg

Consulta totes les propostes que es duran a terme els pròxims dies a les comarques d'àmbit de cobertura de Regió7

Imatge d'arxiu de la Passió d'Olesa de Montserrat

Imatge d'arxiu de la Passió d'Olesa de Montserrat / LPO

Redacció

A continuació t'oferim l'agenda cultural del cap de setmana i dilluns. A banda, pots consultar l'agenda de les Caramelles en aquest altre enllaç:

MOIÀ

Cicle de joves talents Maria Vilardell Viñas 2024 - Dissabte, a les 18 h, a l’auditori Sant Josep. Concert a càrrec del guitarrista Eric Herrero, guanyador del 1r premi del concurs del Campus Musical’23. Entrada gratuïta.

LLÍVIA

Fira d’atraccions -Fins dilluns, al terreny entre els carrer Mallorca i l’Esport. Amb el suport de l’Ajuntament de Llívia. 

Mercat d’ocasió i Playmobil -Fins diumenge, al poliesportiu. Amb el suport de l’Ajuntament de Llívia.

Fira d’artesania -Fins diumenge, davant de l’escola. Organització: Ajuntament de Llívia.

SANT FRUITÓS DE BAGES

Fira d’antiguitats i col·leccionisme -Dissabte, com cada últim dissabte de mes, de 9 a 14 h, al Cobert de la Màquina de Batre. Organització: Associació de Brocanters i Col·leccionistes del Bages.

SANT LLORENÇ DE MORUNYS

«Strafalari»- Dissabte, a les 20 h, al pavelló. Espectacle del Mag Lari. Entrades a la venda a l’oficina de turisme de la Vall de Lord i a www.entrapolis.com. 

MASQUEFA

Setmana Santa -Dissabte, a les 21 h, vetlla pasqual. Diumenge, a les 10.45 h, missa del dia de Pasqua.

Aplec al Cementiri Vell -Dilluns, a les 10.30 h, esmorzar popular i gimcana familiar A la recerca dels ous de Pasqua!. A les 11 h, a l’església de Sant Pere i la Santa Creu, missa. A les 12 h, ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove.

ESPARREGUERA

 La Passió d’Esparreguera -Espectacle centenari de cultura popular que es reinventa. Orquestra i cor en directe en la posada en escena d’una història universal amb tecnologia d’avantguarda. Dues opcions: la tradicional, de matí i tarda, i un nou format de 2 h i 30 min de durada. Format tradicional: divendres, de 10.30 a 12.45 h, vida pública de Jesús; i de 15.30 a 17.45 h, Passió, mort i resurrecció. Nou format: diumenge 7, dissabtes 13 i 20 i diumenge 28 d’abril i dimecres 1 de maig. Els dissabtes, a les 18 h i els diumenges i festius, a les 10.30 h. Entrades: 20 euros. Consultar descomptes. A la venda a www.lapassio.net. Més informació: 93 777 15 87, espectacle@lapassio,net o 693 725 264 (WhatsApp).

OLESA DE MONTSERRAT

La Passió d’Olesa -Representació renovada i vibrant d’una història universal i molt humana, a càrrec de centenars de veïns. Divendres, a les 11 h; diumenge 7 d’abril, a les 11 h; dissabte 13 d’abril, a les 18 h; diumenge 21 d’abril, a les 11 h; dissabte 27 d’abril, a les 18 h; i dimecres 1 de maig, a les 11 h, al teatre de La Passió. Durada prevista de l’espectacle: 2h 15 min′ (dues parts i entreacte). Totes les representacions estan subtitulades en castellà i anglès de forma simultània a l’espectacle. Entrades: 22 euros. Consultar descomptes, promocions i paquets d’entrada i menú. A la venda a lapassio.cat. Més informació i reserves: 93 778 10 09 o info@lapassio.cat.

PUIGCERDÀ

Mercat d’olis, vins i formatges -Dissabte, durant tot el dia, a la pista poliesportiva de Vilallobent. Organització: Associació d’Actes Culturals de Vilallobent. 

Puigcerdà Music Festival - Dissabte, a les 21 h, al Museu Cerdà, concert del duo de violins format per Ksenia Milas i Oleksandr Semchuk. Directors artístics: Jana Gandelman, Laia Martín i Dmitry Yablonsky. Entrades: 12 euros. Reserves: puigcerdafestival@gmail.com. 

JONCADELLA

Aplec de Pasqua - Dilluns, a les 8 h, repic de campanes. A les 8.30 h, botifarrada i cantada de caramelles. A les 11 h, solemne eucaristia, presidida pel bisbe de Vic, romà Casanova, i concelebrada per preveres d ela diòcesi. Acompanyarà en els cants la Coral Romança. A continuació, concert de la mateixa coral. A la sortida, ofrena de ramells de farigola als assistents. A les 12.30 h, actuació de l’esbart de La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada. A les 17 h, pregària mariana. A les 17.30 h, sardanes amb la Cobla Súria. Comiat amb el Cant dels Adéus. Organització: Amics de Joncadella, en el marc del 75è aniversari de l’entronització de la Mare de Déu de Joncadella.

Subscriu-te per seguir llegint