L'empresa igualadina Catalonia Unic creix i canvia el seu nom a Unic rentals

La companyia viu un moment d'expansió i suma una delegació a Madrid a les ja existents a Catalunya

Façana de la rebatejada Unic Rentals

Façana de la rebatejada Unic Rentals / Unic Rentals

Redacció

L'empresa igualadina Catalonia Unic es renova i aquest mes de març i passa a denominar-se Unic Rentals. Aquest canvi coincideix, expliquen fonts de l'empresa, amb "un moment d’expansió i creixement de l’empresa, ja que suma una delegació a Madrid a les tres ja existents a Catalunya".

Unic Rentals, fundada el 1997, s’ha consolidat com a referent a nivell estatal en el sector del lloguer de maquinària i el muntatge de bastides.  En aquests 25 anys la companyia s’ha especialitzat a oferir solucions als seus clients en matèria d’accessibilitat, moviment de càrregues, transport, compactació, demolició i perforació, tancaments i elevació, entre d'altres.

Segons Núria i Carles Grau, gerents de la companyia, “la nova denominació social, Unic Rentals Store, SLU, capta millor l’essència del nostre negoci i els serveis que oferim. Confiem que aquest canvi reforçarà el posicionament de la nostra empresa”.

Unic rentals té la seva seu central a Igualada. Disposa d’una delegació a Tàrrega i una altra a Barcelona. Actualment compta amb més de 50 treballadors.