La Fundació UEA i el Grup Formació i Treball signen un acord de col·laboració

Les dues entitats treballaran juntes en projectes que desenvolupen pel progrés econòmic, social i laboral de l'Anoia

Xavier Puig i  Joan Mateu en la signatura del conveni

Xavier Puig i Joan Mateu en la signatura del conveni / UEA

Redacció

La Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia (Fundació UEA) i el Grup Formació i Treball (format per Formació i Treball Fundació Privada, Formació i Treball Empresa d’Inserció S.L.U, Roba Amiga Empresa d’Inserció S.L. i Recibaix empresa d’inserció S.L.) sumen esforços a través de la signatura d’un acord de col·laboració que té com a principal objectiu afavorir la formació i inserció laboral de persones en situació de risc o exclusió social a l acomarca de l'Anoia. 

Mitjançant aquest conveni de col·laboració, la Fundació UEA i Formació i Treball es comprometen a afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social de la comarca de l’Anoia, en funció de les necessitats de les empreses del territori; a participar i donar suport als programes formatius que es desenvolupin i col·laborar en l’execució i posada en marxa de les possibles formacions d’oficis industrials per al bon desenvolupament econòmic del territori, entre d’altres. 

Van formalitzar la signatura Xavier Puig, codirector del Grup Formació i Treball, i Joan Mateu, president de la Fundació UEA. Ambdues fundacions comparteixen objectius i valors, i col·laboren en aquest sentit i de manera estreta, en els diversos projectes de formació i inserció laboral que ofereixen conjuntament pel progrés econòmic, social i laboral de l’Anoia.