La Unió Empresarial de l’Anoia prepara un nou “Dinar amb Perspectiva”

El convidat és Xavier Marcet, que parlarà de la nova gestió empresarial definida per l’humanisme i la tecnologia

Xavier Marcet, convidat a "Dinars amb Perspectiva"

Xavier Marcet, convidat a "Dinars amb Perspectiva" / UEA

Redacció

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) prepara un nou “Dinar amb Perspectiva”, un cicle de dinars per enfortir i crear contactes i relacions de negoci al voltant de ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial i d’actualitat. 

El proper convidat serà Xavier Marcet, president de Lead to Change, una consultora d’innovació i estratègia per a empreses, administracions i universitats. Marcet també presideix la Druker Society de Barcelona, i és professor de la BSM-Pompeu Fabra. Imparteix més de 75 conferències l’any i es articulista en diversos mitjans de comunicació sobre management, estratègia empresarial, innovació i emprenedoria.

Amb el títol de “Management del segle XXI”, la conferència de Marcet exposarà com la gestió i/o l’administració de l’empresa aposta per organitzacions ambidextres: un management humanista en un context definit per la tecnologia.  

El “Dinar amb Perspectiva” amb marcet tindrà lloc el dijous dia 21 de setembre a la Finca Can Macià d’Òdena. L’esdeveniment està patrocinat per Servisimó. El preu per a associats a la UEA és de 55 euros i per a no associats és de 70 euros. L’acte és obert a tothom que hi vulgui assistir i cal inscripció prèvia a www.uea.cat.