Regió7 premia el comerç local de Manresa a la Nit del Comerç

La vetllada servirà per premiar els negocis locals i donar suport als comerços manresans creant consciència sobre la seva importància

El comerç local dona vida a les ciutats

El comerç local dona vida a les ciutats / Freepik

Redacció

Gairebé tres quartes parts de les empreses espanyoles tenen menys de sis treballadors. D'aquestes, la majoria són petites botigues, bars o negocis locals que, en conjunt, són les companyies responsables de la majoria de les contractacions. Són part fonamental dels barris i les ciutats, proveïdors de riquesa, impulsors del desenvolupament econòmic local i portadors de caràcter i esperit. Un carrer sense botigues és un espai sense ànima i un poble o ciutat sense comerços locals és una localitat condemnada a empobrir-se. Competir contra les grans superfícies és difícil i la pandèmia no va ser sinó una dificultat més pels petits comerciants. Per tot això, Regió7 vol retre homenatge al comerç manresà a la primera edició de La Nit del Comerç el pròxim dilluns 25 de setembre.

Aquesta inoblidable vetllada, que es durà a terme al Teatre Kursaal a 2/4 de nou del vespre, consistirà en un sopar i amb una entrega de premis pels comerços manresans més destacats de l'any. Amb aquest esdeveniment, Regió7 vol premiar el comerç local, promoure el coneixement i el suport als negocis de la ciutat, crear consciència sobre la importància dels mateixos per l'economia manresana, fomentar la col·laboració entre empreses locals i destacar la identitat i la cultura que aporten a la localitat.

El jurat que ha decidit els guanyadors ha estat integrat per Maneu Fernández, gerent de Regió7, Marc Marcè, director de Regió7, Joan Pedreira, director comercial de Regió7, David Carbonés, director de l'oficina principal de Banc Sabadell a Manresa, Toni Daura, president de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, Tània Infante, regidora de Comerç i de Cultura i Llengua de l'Ajuntament de Manresa, i Joan Vila, regidor d'Indústria, Turisme i Coneixement de l'Ajuntament de Manresa. Els premis reconeixeran al comerç més emblemàtic, la innovació i la creativitat, la sostenibilitat i la responsabilitat social, l'impacte local i, per últim, les empreses centenàries.

Regió7 realitzarà una cobertura especial de l'esdeveniment amb un monogràfic previ i una crònica posterior.