La 44a edició del premi Guillem Catà reconeix Elausa Electrònics

El jurat valora de l’osonenca «lexcel·lència en el disseny i la fabricació de sistemes electrònics» per a la indústria

El jurat d'enguany del premi Guillem Catà

El jurat d'enguany del premi Guillem Catà / EIC

Carles Blaya

Carles Blaya

L’empresa osonenca Elausa Electrònics ha estat la guanyadora de la quaranta-quatrena edició del premi Guillem Català dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central. El jurat ha destacat de l’osonenca «la seva excel·lència en el disseny i la fabricació de sistemes electrònics per al sector industrial». El veredicte s'ha donat a conèixer aquest dijous al vespre.

Elausa Electrònics va ser fundada el 1988 per Santi Suñer i Salvador Casacuberta amb l’objectiu d’oferir un servei integral en electrònica. El 1992 es crea Array Plastics, especialitzada en solucions en producció de precisió en plàstic injectat. Actualment Elausa i Array ofereixen serveis de fabricació electrònica, productes acabats per a l’automoció, electromecànica, òptica, injecció de plàstics i muntatges automatitzats.

El jurat del guardó, que ha presidit Salvador Arqué, president de la demarcació dels Enginyers Industrials de Catalunya, ha estat integrat per Joan Palà, Jaume Torruella, Jordi Giralt, Josep Colomer, enginyers de l’Anoia, el Bages, el Berguedà i l’Osona, respectivament;Marc Vallvé sotsdirector de relacions internacionals de l’EUPM; Sílvia Gratacòs, presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa; Jordi Vidal, de la delegació d’Osona de la Cambra de Barcelona; i Marc Sendiu, represntant de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Subscriu-te per seguir llegint