Si tens una FP pots aconseguir un sou de fins a 40.000 euros a Espanya

Descobreix les vacants i ofertes que ofereix el SEPE al portal "Empléate"

Contractes indefinits

Aconsegueix sous de fins a 40.000 euros amb "Empléate"

Aconsegueix sous de fins a 40.000 euros amb "Empléate" / freepik

Des de fa uns quants anys, aconseguir una feina digna amb un bon sou és difícil. Per això mateix, s'anima als joves a estudiar per aconseguir un major avenir. Tot i que, a vegades, estudiar no garanteix una feina estable i amb bones condicions. Des del SEPE es vol aconseguir acabar amb aquesta tendència negativa, oferint als joves una oferta formativa i laboral extraordinària.

El web "Empléate" ha obert un seguit de vacants en diversos indrets d'Espanya. Aquestes vacants laborals ofereixen formació gratuïta per part de l'empresa, en alguns casos, sous molt suculents i competitius i, fins i tot, viatjar a l'estranger. Per tal de poder optar a aquestes vacants es necessitarà tenir un certificat vàlid de formació professional (FP). 

Les ofertes de treball que ofereixen contracte indefinit o incorporació urgent, ja tenen el termini de presentació de currículums obert

Estudiar formació professional (FP) et pot donar un bon futur

Estudiar formació professional (FP) et pot donar un bon futur / @ nensuria

El SEPE acaba d'obrir 202 ofertes del sector de l'FP: perruqueria, electrònica, construcció, automoció... Per tal de poder optar a les vacants, has d'accedir al portal "Empléate", filtrar per estudis, seleccionant 'Ensenyament de grau mitjà o superior en Formació Professional específica' i filtrar per contracte indefinit. Allà t'apareixeran totes les vacants que us comentem.

Les vacants que ofereixen les empreses de la web "Empléate"

  • 30 vacants sense experiència
  • Coneixement d'idiomes, si l'empresa és internacional i ha de mantenir relacions comercials fora d'Espanya, tot i que, no és un requisit indispensable.
  • S'oferirà un contracte de pràctiques durant uns mesos per tal d'aconseguir els coneixements requerits, en relació amb les vacants de formació professional de grau mitjà

Com m'apunto a les ofertes

Després de veure totes les vacants que em poden interessar, haig d'anar a cadascuna d'elles i fer clic en l'opció d'inscriure'm. En cas, que no estigui registrat a la web "Empléate", tens dues opcions. O bé, et registres o bé, hi accedeixes a través del teu Facebook. Després ja podràs enviar el teu currículum. Molta sort!