L'OCU desvela les tarifes elèctriques més econòmiques

Coneix 3 de les empreses més barates

Aquest 2024 que no t'enganyin

Estalvia en la factura de la llum

Estalvia en la factura de la llum / freepik

L'Organització de Consumidors i Usuaris ens explica quines són les millores tarifes vigents d'aquest gener de 2024. El cert és que algunes d'aquestes ofertes no se solen publicitar gaire o gens, en alguns casos, perquè no interessa que es contractin pels seus grans avantatges respecte a l'estalvi en el preu. Pren nota perquè et deixem la llista amb les millors ofertes.

Aquest tipus d'ofertes tan suculentes solen oferir-les a nous clients. En cas de ja ser client d'una companyia no te l'oferiran perquè ja et tenen fidelitzat. Ara és hora de canviar i estalviar en la factura elèctrica.

Les 3 companyies amb els descomptes més econòmics

Energia Nufri

Si doneu una ullada a la seva web, veure-ho que els preus són bastant cars, però, com hem dit, les ofertes bones estan ben amagades. Per tal d'aconseguir un descompte exclusiu a la web envers les tarifes d'electricitat, només hauràs de posar el codi "Nufri25". Gràcies a ell, l'oferta de preus et sorprendrà considerablement.

Encara n'hi ha més: si vols un descompte encara millor, posa el codi "CN023". Amb aquest codi aconseguiràs que les tarifes finals tinguin una reducció impressionant.

Energia Nufri ofereix una tarifa amb un preu únic, sigui l'hora que sigui el seu consum; i una altra amb tres trams horaris. A més, no tindràs permanència.

La potència:

El preu del kW contractat en hora punta és de 0,079977 euros al dia; 29,1916 euros l'any. Si es contracta en horari vall el preu és de 0,033339 euros al dia; 12,1687 euros a l'any.

El consum amb la tarifa dels tres tams és la següent (preu per kWh consumit):

  • Punta: 0,162988 euros
  • Plana: 0,106046 euros
  • Vall: 0,096361 euros

El consum amb la tarifa 24 hores és de 0,111809 € (preu per kWh consumit)

Octopus Energy

Aquesta tarifa està enfocada per habitatges amb plaques fotovoltaiques. Tot i que, també serveix per a habitatges sense plaques o amb un alt consum d'energia. Per a buscar les millors tarifes de llum, hem d'activar la pestanya "Solar". Aquí apareixerà una tarifa amb 3 trams horaris i sense permanència.

La potència:

El preu del kW contractat en hora punta és de 0,074 euros al dia; un total de 27,01 euros l'any. I si ho contractem en horari vall el preu és de 0,008 euros al dia; 2,92 euros a l'any.

El preu pel consum solar:

- Hora punta: 0,182 euros per cada kWh consumit

- Horari pla: 0,134 euros per cada kWh consumit

- Horari vall: 0,085 euros per cada kWh consumit

Octopus Energy

Octopus Energy / Octopus Energy

Clarity Energy

Encara no s'ha fet una revisió dels seus preus per aquest 2024 i, això, pot comportar algun petit ajustament en ells. El que sí que podem dir és que no tens permanència amb l'empresa. La seva tarifa té 3 preus diferents:

El consum:

  • Hora punta: 0,15957 euros per cada kWh consumit
  • Hora plana: 0,12076 euros per cada kWh consumit
  • Hora Vall: 0,089271 euros per cada kWh consumit

La potència:

En hora punta el preu del kW contractat és de 29,1905 euros l'any i el preu per l'horari vall és de 14,51 euros anuals.

Ara ja coneixes tres de les empreses que et poden facilitar una mica l'estalvi del teu dia a dia. A més, aquí no hi ha inclòs el finançament del bo social, el qual s'ha fixat en un nou valor per aquest 2024; reduint considerablement l'anterior. Així doncs, a què esperes? Visita les seves webs i per a més informació no dubtis a presentar-te a les seves oficines o trucar-los, però sempre amb la teva oferta coneguda en mà. Molta sort!