Ganga de pis en venda a Manresa per 31.000 euros i amb xec regal de 2.000 euros

Cinc magnífiques oportunitats de pisos a Manresa per menys de 40.000 euros per acabar l'any de la millor forma possible

Venda de pisos barats a Manresa

Venda de pisos barats a Manresa / Shutterstock

Pepa Caballero

Aquest podria ser el millor auto-regal de Nadal. Tucasa.com us ofereix un pis en venda a Manresa per 31.000 euros amb un "xec regal de 2.000 euros". Sí, has llegit bé. Arriben les dates més màgiques de l'any i hem sortit al carrer a la recerca d'autèntiques gangues immobiliàries perquè, abans de finalitzar el 2023, tinguis apuntat el teu futur habitatge.

Es tracta de 5 immobles per menys de 40.000 euros, que amb una reforma i el teu toc personal, acabarà sent un habitatge confortable, acollidor i amb el teu segell propi. La millor manera d'acomiadar l'any.

PISOS BARATS EN VENDA A MANRESA

Pis de 3 dormitoris a Manresa per 40.000 euros

Magnífic habitatge a Manresa, amb 3 habitacions, un ampli saló-menjador, cuina moblada i bany. Es troba en una zona molt tranquil·la, propera a restaurants, centres educatius, zones verdes i parades d'autobús. Tot per 40.000 euros.

Més informació i fotografies a pis barat en venda a Manresa.

Piso barato en venta en Manresa

Piso barato en venta en Manresa / Tucasa.com

Pis amb terrassa a les Escodines, Manresa

Es tracta d´un immoble ben ubicat, a pocs minuts de l´Ajuntament de Manresa i al costat de llocs d´interès com la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa amb bones comunicacions per carretera i transport públic. L'habitatge està distribuït en dos dormitoris, un bany, saló-menjador, cuina, balcó i vestíbul. Té terres de gres, finestres de fusta i alumini i portes interiors de sapelly. Precisa reforma integral per entrar-hi a viure, però ofereix moltes possibilitats. El millor, el preu, 34.000 euros.

Més informació i fotografies a pis en venda econòmic a Manresa.

Piso económico en venta en Manresa

Piso económico en venta en Manresa / Tucasa.com

Pis de 3 habitacions a Manresa per 31.000 euros

És un pis de 68 m² distribuïts en saló-menjador, tres dormitoris, cuina, bany i vestíbul. Precisa reforma integral per entrar-hi a viure. Té bones comunicacions per carretera (C-37z) i transport públic i es troba proper a l'estació 'Manresa Viladordis'. Està ubicat al centre de Manresa i a pocs minuts a peu de l'Ajuntament, comerços, supermercats i zones verdes.

Més informació i fotografies a pis de 3 dormitoris barat a Manresa.

Piso de 3 dormitorios barato en Manresa

Piso de 3 dormitorios barato en Manresa / Tucasa.com

Venda de pis a Barri Antic (Manresa), per 31.000 euros

Espaiós i acollidor pis ubicat a Manresa amb una habitació i un bany, de 50 m2, llest per oferir-te una gran quantitat de possibilitats. Té calefacció i necessita una reforma integral. Ara, a més, amb xec regal de 2.000€ (veure condicions a alisedainmobiliaria.com/baseslegales).

Més informació i fotografies a pis barat en venda a Barri Antic, Manresa.

Piso barato en venta en Barri Antic, Manresa

Piso barato en venta en Barri Antic, Manresa / Tucasa.com

Pis en venda per 33.000 euros a Manresa

Habitatge de 78 m² distribuïts en saló-menjador, dos dormitoris, cuina, bany i vestíbul. Disposa de terres de gres, finestres d'alumini i portes interiors de sapel·li. Precisa reforma i decorar-ho al teu gust.

Més informació i fotografies a pis barat en venda a Manresa.

Piso barato en venta en Manresa II

Piso barato en venta en Manresa II / Tucasa.com

Tens una immobiliària a Manresa i necessites donar visibilitat als teus immobles per arribar amb els teus habitatges a milers de lectors? Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com i t'informem.