Es busquen maquilladors/es per treballar amb una marca de luxe a La Jonquera

Adecco necessita incorporar de manera urgent aquest perfil a diferents perfumeries de la zona, oferint als candidats quilometratge i, fins i tot, allotjament

Oferta de feina per a maquilladors/es a La Jonquera.

Oferta de feina per a maquilladors/es a La Jonquera. / SHUTTERSTOCK

VERÓNICA SEDEÑO

T'apassiona el món del maquillatge i la venda? Tens experiència al sector?. Si és així, aquesta és la teva oportunitat per trobar feina aquest estiu a Girona.

Des d'Adecco Outsourcing necessiten maquilladors/es amb experiència en venda de cosmètica per treballar a diverses perfumeries de la zona de La Jonquera. Es tracta de llocs vacants per incorporar-se com a maquillador/a d'una firma de luxe líder al sector en perfumeries de la zona, realitzant accions de maquillatge i venda de productes.

En els propers mesos, inicialment el 17 de juliol, arrenquen moltes accions, les quals s'organitzen setmanalment a diverses vacants que romanen actives en diferents perfumeries. La intenció d'Adecco és comptar amb les persones seleccionades cada setmana des del juliol fins al setembre, inicialment.

Després d'aquest contracte inicial, hi ha la possibilitat de continuar comptant amb tu per a les accions futures que siguin necessàries a la zona.

Les ofertes de feina en qüestió són per a jornades de 8 hores al dia en horari de 10 a 19 amb una hora per dinar, treballant de dimarts a dissabte. El sou inclou quilometratge i allotjament si cal.

Funcions a exercir en el lloc de treball:

– Maquillar clients i clients recurrents de la firma.

– Assessorar sobre maquillatge i perfumeria als clients.

– Incentivar la venda i refermar imatge de marca.

Un cop consultada tota la informació disponible, qualsevol persona interessada a optar en aquests llocs vacants, es pot inscriure com a candidat clicant en aquest enllaç, que condueix directament a l' oferta de Maquillador/a a Perfumeries de La Jonquera.