Aquests són els millors cursos d'idiomes gratuïts que ofereix la Unió Europea

La plataforma EU Academy ofereix sense cap cost aprendre alemany, italià, noruec, portuguès, francès, txec, finlandès, danès i grec

Aquests són els millors cursos d'idiomes gratuïts que ofereix la Unió Europea

Aquests són els millors cursos d'idiomes gratuïts que ofereix la Unió Europea / arxiu

Eduardo Calle

La Unió Europea ha llançat recentment una iniciativa en la qual permet la inscripció dels seus ciutadans a diversos cursos d'idiomes oficials gratuïts. Amb aquest projecte, la UE incentiva a persones de tot el continent no sols a enriquir la seva capacitat lingüística, sinó a submergir-se en altres cultures.

D'aquesta manera, qualsevol ciutadà europeu té al seu abast l'oportunitat de registrar-se sense cap cost en la plataforma EU Academy, a través de la qual poden seleccionar els cursos que prefereixin. Entre les llengües que s'imparteixen es troben l'alemany, l'italià, el noruec, el portuguès, el francès, el txec, el finlandès, el danès i el grec.

És important subratllar que un dels aspectes clau d'aquesta proposta que aposta per la interculturalitat és la flexibilitat del mateix a l'hora d'oferir diferents modalitats de temari (viatges, educació, etc.) i nivells de dificultat (bàsic o avançat).

Per tant, serà providencial estudiar les característiques de cada oferta –en cadascuna apareix el 'target' o públic al qual està dirigida–, així com el seu propòsit, abans de completar la inscripció.