El Covisa Manresa empata en un duel vibrant a Cerdanyola

Els blanc-i-vermells van oferir la millor versió durant el primer període i un golàs d’Asis en el tram final del segon acte quasi els dona el triomf

Redacció. Cerdanyola del Vallès

Meritori empat del Covisa Manresa FS a la pista del FC Cerdanyola (5 a 5) en un partit trepidant. Els jugadors de Pau Machado van oferir les seves millors prestacions durant un primer període en el qual la pressió dels bagencs va ofegar la creació de joc dels vallesans, amb l’excepció dels primers minuts i de l’últim. La inicial tebior manresana va facilitar el gol de Ricardo Jorge (min 2). Els blanc-i-vermells van reaccionar i van començar a practicar un joc de molts quirats que va destarotar els amfitrions (1 a 3). Fins i tot, Carles Ambrós va poder materialitzar l’1 a 4 i sentenciar el duel, però no ho va aconseguir. Malauradament, la desconnexió dels visitants a les acaballes del primer període va propiciar l’empat. Un golàs d’Asis va permetre als manresans recuperar l’avantatge (min 36). Santi Lara, el tècnic del FC Cerdanyola, va optar per jugar amb porter jugador. Héctor Albadalejo va empatar i els vallesans van poder remuntar en els últims segons.

[object Object]

Rubén García/Martorell.

Imparable. El Sala 5 Martorell va protagonitzar una exhibició de joc a la seva pista i va golejar el castellonenc CDFS Sogorb (7a 1). La cinquena victòria a la lliga de l’equip de Víctor González es va combinar amb la derrota del fins ara colíder del grup 3r de Segona Divisió B, el Barceloneta Fut-sal, a Mataró (4 a 0). En conseqüència, els martorellencs són els nous líders en solitari de la lliga. Un gol en pròpia porteria de Pol García (min 1) i un de Fouad (min 3) van encarrilar el triomf. A la represa, Pavel Pérez (2), Joan Rusines, Abdelmalik Akarkach i Pau Albacete van transmutar la victòria local en golejada.