El Puigcerdà cau a Majadahonda però encara és quart

Les ceretanes, a Majadahonda | NÚRIA GRAELLS

Les ceretanes, a Majadahonda | NÚRIA GRAELLS / REDACCIÓ. manresa

Redacció. Manresa

L’esquadra femenina del Club de Gel Puigcerdà manté intactes les esperances de jugar el play-off de semifinals tot i perdre per 3-0 a la pista del SH Majadahonda en la catorzena i última jornada de la lliga regular. Les jugadores de Vitaly Kulikov tenen encara pendent un decisiu partit contra el Milenio Panthers, que també aspira a ser entre les quatre primeres, encara sense data fixada.

«Jugar a Majadahonda sempre és difícil i aquest cop també ho ha estat, però valoro positivament el partit», va comentar la capitana Cristina Caballero després de l’ensopegada. El Puigcerdà va fer un partit seriós davant d’un rival que ha acabat primer i s’assegura, així, el factor camp a les semifinals i la final. Les cerdanes van donar una bona imatge i van aturar l’atac local amb una defensa remarcable. El gol de Tarnowski, però, va ser un punt d’inflexió en un duel que es repetirà si el Puigcerdà conserva la quarta plaça un cop hagi disputat el partit de la jornada 12 contra el Milenio de Logronyo.

El Majadahonda ha quedat primer amb 39 punts, un més que el Txuri Urdin. Quimeras Valdemoro és tercer amb 23 i el Puigcerdà 4t amb 19. Rera seu hi ha Milenio i Jaca amb 17. Huarte és penúltim amb 6 i Valkyrias cuer amb -1. Els pendents són Milenio-Valdemoro (20 febrer), Puigcerdà-Milenio i Jaca-Valdemoro (19 febrer).