Espanyol i Osasuna, un xoc de trens que acaba en taules (1-1)

Martin Braithwaite iguala al minut 59 un matx en que tots dos equips s'havien quedat amb un home menys just abans del descans

Un moment de l'Espanyol-Osasuna

Un moment de l'Espanyol-Osasuna / EFE

EFE

Espanyol i Osasuna han signat un empat (1-1) a l'RCDE Stadium amb gols d'Ante Budimir, al final d'una primera part que ha acabat amb un expulsat per cada equip, i Martin Braithwaite per al conjunt local al minut 59.

Ha estat un matx dur i d'altes revolucions, tot i que s'ha calmat un cop Joselu, la referència ofensiva de l'Espanyol, marqués l'empat definitiu. Un xoc de trens amb un punt de botí per cada bàndol que no permet a cap dels dos equips donar un salt a la classificació.

Budimir ha obert la llauna (0-1) i quan semblava que ja estava tot llest fins al cap del descans, l'àrbitre ha expulsat Abde i Pierre-Gabriel. Tots dos jugadors s'han enganxat.

En la segona meitat, tots dos conjunts han fet canvis i els locals han pogut igualar per sumar un punt.

Fitxa tècnica:

1 - Espanyol: Álvaro Fernández; Pierre-Gabriel, César Montes (Sergi Gómez, min.39), Cabrera, Brian Oliván; Calero (Denis Suárez min.61), Aleix Vidal (Rubén Sánchez, min.46), Darder, Nico Melamed (Gragera, min.61); Puado i Braithwaite (Edu Expósito, min.76).

1 - Osasuna: Aitor Fernández; Diego Moreno (Kike García, min.67), Unai García, David García, Juan Cruz; Torró (Darko, min.46); Chimy Àvila (Rubén García, min.58), Moncayola, Moi Gómez, Abde i Budimir (Pablo Ibáñez, min.67).

Gols: 0-1, min.45: Budimir. 1-1, min.59: Braithwaite.

Àrbitre: Gil Manzano (comitè extremeny). Va expulsar Abde (min.16 i min.45) i Pierre Gabriel (min.45 i min.45) per doble groga. Va amonestar Moi Gómez (min.29), Aleix Vidal (min.45), Unai García (min.61) i Moncayola (min.68).

Incidències: partit corresponent a la vintena jornada de LaLiga disputat a l'RCDE Stadium davant 22.438 espectadors.