WATERPOLO / LLIGA CATALANA DE 1A DIVISIÓ MASCULINA

El CN Manresa s'apropa al títol amb una clara victòria contra el CW Sant Adrià (12-5)

Els jugadors de Torilo exhibeixen novament el potencial defensiu i ofensiu que converteixen l'equip en el millor de la categoria

Gerard Fernàndez va anotar dos gols

Gerard Fernàndez va anotar dos gols / ALEX GUERRERO MAESTRE

Redacció

CN MANRESA-CW SANT ADRIÀ, 12-5

CN Manresa: Cruz, G. Fernàndez (2g), Puerta (3g), Ruiz (2g), Lafoz, Muns, Mayol, Leon, Pelegrín, Noguera (2g), Estany (1g), Rey (2g) i A. Fernàndez.

CW Sant Adrià: Ariño, Lucero, Medialdea, Sánchez , Domingo (2g), Delgado (1g), Ferrer (1g), Talavera, Cercavins, Gonzalez (1g), Muliterno i Ferrandis.

Àrbitres: Arbitratge a càrrec de Sergi Galindo i Ferran Soriano.

Parcials: 2-0, 3-0, 5-1, 2-4.

El partit davant el CW Sant Adrià va ser una nova demostració de la superioritat de l’equip de Torilo en la categoria. Els jugadors manresans van aconseguir deixar sense anotar als visitants durant mig partit, mentre ells anotaven un repòquer de gols. Estany va fer l’inicial i G. Fernàndez el segon amb el que es va tancar el primer quart. En el segon període, Rey, de pena màxima, i Ruiz i G. Fernàndez, ambdós en superioritat, arribaven als cinc gols a l’equador del partit.

El primer gol dels de Sant Adrià només va fer que els manresans premessin l’accelerador i, amb dianes de Noguera, Rey (2) i Puerta (2), es va arribar a manca dels darrers vuit minuts amb un contundent 10-1. Amb la feina feta, el darrer període va ser pels visitants, 2-4, amb anotacions locals de Puerta i Noguera.

Aquest resultat, sumat a la derrota del CN Olot, deixa a tres victòries els perseguidors del CN Manresa a manca de quatre partits, fent que , en cas de victòria davant el CN Banyoles la setmana propera, el primer lloc ja sigui definitiu, sobretot perquè els dos perseguidors, Olot i Santa Eulàlia, han de jugar entre ells.