FUTBOL / LLIGA F

Laura Martínez dona un punt al Levante Las Planas

La jugadora de Vilanova del Camí aconsegueix l'empat (1-1) per les de Sant Joan Despí després del gol inicial del Sevilla i manté l'equip fora de les places de descens

Laura Martínez celebra el gol de l'empat

Laura Martínez celebra el gol de l'empat / LA LIGA

Toni Mata i Riu

Toni Mata i Riu

LEVANTE LAS PLANAS-SEVILLA FC, 1-1

Levante Las Planas: Bacic, Garrote, Martín-Pozuelo, Mrabet (Chikwelu, min 67), Struck, Mora, Okobi-Okeoghene (Mari Paz, min 62), Laura Martínez (Bou, min 78), Julve, Muth i Uribe.

Sevilla FC: Aguirre, Aparicio (Otermín, min 57), García, Cahynová, Llamas, Mérida, Martinez (Franco, min 76), Meseguer, Martín-Prieto, Payne i Gabarró (Sampedro, min 57).

Àrbitra: Olatz Rivera. Va amonestar Muth (min 33), Martín-Pozuelo (min 70) i Debora García (min 72).

Gols: 1-0 Martín-Prieto, min 5. 1-1 Laura Martínez, min 17.

Un gol de la migcampista Laura Martínez, de Vilanova del Camí, ha donat un punt molt important al Levante Las Planas davant el Sevilla, en un altre duel de la Lliga F que les de Sant Joan Despí han lluitat fins el darrer alè en la pugna que mantenen per mantenir-se a la categoria. Tot i que la poderosa davantera Martín-Prieto ha avançat les andaluses quan només s’havien disputat cinc minuts, les locals, amb la santvicentina Júlia Mora com a titular a la defensa, han reaccionat amb ímpetu i l’anoienca ha reestablert l’equilibri en el marcador al minut 17.

Payne i Martín-Prieto celebren el primer gol del partit

Payne i Martín-Prieto celebren el primer gol del partit / LA LIGA

Cada punt suma en l’objectiu de la permanència. Curiosament, la setmana passada, l’altre equip de la ciutat de Sevilla també va passar pel Municipal de Les Planes i un gol de Mari Paz Vilas prop del final va donar un punt al Levante. Un resultat (2-2) que tenia el valor d’evitar que un rival directe sumés tres punts. Aquest migdia, un Sevilla que no va començar gaire bé la temporada tot i haver confeccionat una gran plantilla, però que amb el pas de les jornades s’ha anat entonant, no ha pogut endur-se la victòria.

Júlia Mora defensa una acció de Martín-Prieto

Júlia Mora defensa una acció de Martín-Prieto / LA LIGA

De fet, després del gol de Martín-Prieto, les jugadores de Ferran Cabello han buscat la porteria contrària amb anhel. Muth, Uribe i Mrabet han tingut bones ocasions, però el gol no ha arribat fins que Martínez ha connectat de cap i ha posat l’1-1 al marcador. Quedava una eternitat, però l’electrònic ja no s’ha mogut més, tot i que ambdós equips han disposat de diverses ocasions. En el 90, novament Mari Paz Vilas ha estat a punt d’obrar la gesta, però la seva rematada s’ha estavellat al travesser.

Pendent del que facin els seus rivals -el cuer Alabès ha guanyat per 2-1 l’Sporting Huelva en un duel que s’ha disputat a la mateixa hora-, el Levante Las Planas continua fora de les places de descens. Diumenge de la setmana que ve (12 h), l’equip català afrontarà un altre duel clau al camp del Vila-real.

Els dos equips han compartit la reivindicació amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Els dos equips han compartit la reivindicació amb motiu del Dia Internacional de la Dona / LA LIGA