Ciclisme de muntanya

Guillem Muñoz queda en segona posició en la marató de la Hivernal de Cervera

El santfruitosenc queda a un segon de la victòria en una cursa en què van participar més de 500 ciclistes

Guillem Muñoz, en un moment d'esforç durant la cursa

Guillem Muñoz, en un moment d'esforç durant la cursa / Arxiu particular

Jaume Grandia . Sant Fruitós de Bages

El corredor santfruitosenc de l'equip Factory Pallarès Guillem Muñoz va quedar en segona posició en la marató de la Hivernal de Cervera, una cursa organitzada per la penya ciclista de la capital de la Segarra, que arribava a la quinzena edició i que enguany va acollir més de 500 ciclistes.

Muñoz va estar a punt de vèncer, però va quedar un segon per darrere del guanyador, Sergio Rodríguez, del Biking Point, amb qui va mantenir una lluita aferrissada fins al darrer metre. La prova de marató, en què va participar Muñoz, tenia un recorregut de poc més de 74 km. i 1.550 metres de desnivell També s'hi van fer l'open (24 km. i 400 de desnivell) i la ral·li, de 44 i 850. També hi van participar els bagencs Ricard Planas (Fa-Sol) i Roger Argelaguer (Cronotime), que van quedar tretzè i catorzè.