FUTBOL/PREFERENT FEMENINA

El CF Igualada encaixa la primera derrota a la Fase per a l'Ascens de la Preferent Femenina però manté el lideratge (1-0)

Les blaves van optar a puntuar al feu del FC Sant Cugat i en els últims minuts del matx Mar Serracanta va estavellar una canonada al travesser i Pauli Bohigas una rematada al pal

Les envestides ofensives de les blaves van ser infructuoses a Sant Cugat del Vallès

Les envestides ofensives de les blaves van ser infructuoses a Sant Cugat del Vallès / MARC DOMINGO SERRA/CF IGUALADA

Quarta jornada de la Fase per a l'Ascens de la Preferent Femenina i primera derrota del CF Igualada. Les blaves van maldar per aconseguir un resultat positiu al terreny de joc del FC Sant Cugat, però van cedir una derrota (1 a 0). Malgrat aquest fet, la formació entrenada per Víctor Torrijos continua encapçalant aquesta segona fase de la competició i ostenta, a hores d'ara, l'única plaça qur atorga l'ascens a la quarta categoria estatal, la Primera Divisió Nacional.

El CF Igualada va tornar a perdre al camp on les blaves van encaixar la darrera derrota de l'exercici a la lliga, el segon diumenge de desembre (5 a 3), abans d'iniciar una ratxa de vuit victòries consecutives (cinc a la primera fase i tres a la segona). Aquesta vegada però, les anoienques van assumir la iniciativa ofensiva i la possessió de la pilota des dels primers minuts de la confrontació. El domini territorial de les igualadines va ser la tònica predominant fins que Elisabet Romero va avançar les vallesanes a l'electrònic (min 28). El CF Igualada va tardar uns minuts a refer-se de l'adversitat i Queralt Iglesias es va haver de lluir per impedir que el FC Sant Cugat incrementés el seu avantatge (min 32).

La segona meitat va ser un monòleg de les blaves. Malgrat això, les ocasions per empatar no van arribar fins al tram final de la confrontació. Aleshores, Mar Serracanta va etzibar una gardela que es va estavellar al travesser (min 78) i la rematada de Pauli Bohigas va topar amb un dels pals de la porteria defensada per Houda Benazid (min 90).

Els altres resultats de la quarta jornada de la Fase per a l'Ascens van ser els següents: Girona FC, 2 Fundació Terrassa FC, 2; FC Cerdanyola, 3 SE AEM Lleida B, 2 i PBB la Roca, 2 UE Porqueres, 1. Atès que cal recórrer al coeficient dels punts sumats segons els partits jugats per cada formació per establir la classificació d'aquesta segona fase, el CF Igualada encapçala la taula classificatòria amb un coeficient de 2,3 punts, seguit de ben a prop per la SE AEM Lleida B i la UE Porqueres (2,2), així com pel FC Sant Cugat (2,1).

LA FITXA TÈCNICA.

FC SANT CUGAT. Houda Benazid, Elisabet Romero, Catalina Alfonso, Luciana Cirami, Berta Ruano, Ariadna Forment, Sara Zauner López, Carme Peirau, Cristina Albella, Marta Feliu i Laura Sesé. També van jugar Karen Sacasa, Carlota Rodríguez, Laura Sánchez i Ariadna Gorrindo.

CF IGUALADA. Queralt Iglesias; Laura Ribas, Marta Bosch, Elena Alert, Júlia Tomàs; Mar Serracanta, Gina Serra, Laura Marcet; Laia García Peke, Jana Marimon i Leire Manterola. També van jugar Pauli Bohigas, Ona Montserrat, Mar López i María Florentín.

ÀRBITRE. Oriol Cartiel Arasa (Delegació del Vallès Occidental), auxiliat per Carlos Torras Rovira i per Josep Torras Rovira. Va amonestar les locals Berta Ruano (min 32), Cristina Albella (min 77) i Carlota Rodríguez (min 81) i la visitant Mar Serracanta (min 73).

GOL. 1-0 Elisabet Romero min 28.