FUTBOL/COMMEMORACIÓ

Valls de Torroella acull la presentació de l’obra sobre el seu centenari club de futbol

L'acte es desenvoluparà dissabte a la tarda a la zona poliesportiva Estanislau Basora i es complementarà amb una trobada d'exjugadors, un partit de veterans i l'estrena d'un documental

Demetri Domínguez, Joan Sobré i Gabriel Rovira, els autors del recull històric, senten passió pel CF Valls de Torroella

Demetri Domínguez, Joan Sobré i Gabriel Rovira, els autors del recull històric, senten passió pel CF Valls de Torroella / JORDI AGUT

La descoberta i rememoració dels episodis més transcendents o anecdòtics de la centenària història del CF Valls de Torroella és el principal al·licient de l’acurat programa d’actes que l’entitat futbolística ha preparat per a la tarda de demà, dissabte, per posar en valor la presentació de l’obra que recull la trajectòria del club durant el seu primer segle de vida, Cent anys de futbol a Valls de Torroella.

Les activitats s’iniciaran a les 16.30 hores a la zona poliesportiva Estanislau Basora. Els tres autors del recull històric (Demetri Domínguez, Gabriel Rovira i Joan Sobré) compartiran amb tots els assistents les vicissituds i l’anecdotari de la recerca efectuada en un acte que moderarà el periodista esportiu i escriptor vallenc Jordi Agut. La primera edició del llibre consta de 250 exemplars.

Una hora més tard, al camp de futbol de la població es desenvoluparà una trobada d’exjugadors del FC Colònia Valls, CF Valls-Palà, CF Torroella de Cardener i CF Valls de Torroella, les quatre denominacions que ha tingut l'entitat al llarg de la història, i es farà l’entrega d’una samarreta commemorativa a tots els exfutbolistes del club. A hores d’ara, es preveu que hi assisteixin més d’un centenar d’exjugadors.

A partir de les 18 hores, es jugarà un partit de veterans entre una Selecció de Valls-Palà i una Selecció de la resta de la comarca. Per últim, a les 20.30 hores, a la Sala Polivalent, s’iniciarà la visualització del documental El primer centenari del futbol a Valls de Torroella, editat per Josep Closa.