L'Igualada supera el Barça i consolida la plaça de permanència a Lliga EBA (67-66)

Els de l'Anoia es converteixen en l'únic equip que ha guanyat als blaugranes dues vegades en tota la fase regular

Marc Bernadí es va vestir d'heroi en la darrera possessió del matx

Marc Bernadí es va vestir d'heroi en la darrera possessió del matx / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

L'Igualada es va endur un duel d'infart per 67-66 davant del Barça sota l'atenta mirada de més de 1.000 espectadors a les graderies del pavelló de Les Comes. Els anoiencs es van convertir en l'únic equip capaç a repetir victòria contra els culers, i d'aquesta manera es garanteix una plaça a Lliga EBA per la temporada vinent.

El partit va estar molt igualat en totes les seves fases, i fins al final del tercer període cap equip aconseguia avantatges rellevants. Amb nou punts d'avantatge, els locals es van encallar en la zona blaugrana, i el partit es va haver de decidir en els darrers 8 segons de matx. Moment en què Marc Bernadí va convertir un cop de dits decisiu que tancava, de la millor manera possible, la temporada dels anoiencs.

MONBUS - CB IGUALADA SMA: Burges 1, Sala 2, Benito 3, Fons 15, Tejero 23 –cinc inicial– Bernadí 7, Enrich, Balta 4, Dagà 5, Farres 4, Germa 3.

BARÇA ATLÈTIC: Fabrega 1, Iruela 13, Salo 2, Iglesias 13, Jakucionis 31 –cinc inicial– Sanmartin, Nimaga 2, Villar, Moure, Mathis 4, Cano.

ÀRBITRES: Marian Dimitrov i Javier Romero.

PARCIALS: 15-12, 29-30 (descans), 50-41, 67-66