Bagà dona el tret de sortida dimecres a la Lliga de Microsprints de curses d'orientació

El campionat tindrà lloc durant quatre dimecres de l'estiu a les piscines i seguirà a Cercs, Guardiola de Berguedà i Casserres

Descàrrega dels codis QR per accedir als mapes

Descàrrega dels codis QR per accedir als mapes / COB

Redacció. Manresa

Després d'un any d'aturada, el Centre Esportiu Orientació Berguedà (COB) organitza a partir d'aquest dimecres al vespre una nova edició de la Lliga de Microsprints de curses d'orientació, que arrenca a Bagà.

Es tracta de curses de mida reduïda que es duen a terme en espais molt concorreguts a l'estiu com ara les piscines municipals dels pobles del Berguedà. El format és de recorreguts de cinc a deu minuts i són assequibles per a tots els públics, tant pels més habituals d'aquest tipus de competició, com pels que tot just comencen.

La lliga tindrà quatre parades. A part de la de Bagà, el 9 d'agost es farà la segona a Cercs. La tercera arribarà el 16 del mateix mes a Guardiola de Berguedà i la quarta, a Casserres, el dia 23. Les inscripcions es poden fer a l'enllaç microsprints.org/inscripció i l'organització avisa que, encara que surti el missatge "error 500", no vol dir res i haurà estat validada.

Els preus són de cinc euros per prova per als adults, dos per als menors i totalment gratis per a les persones del mateix municipi on se celebra la prova. Aquesta és una bona oportunitat per dur a terme una activitat lúdica i saludable mentre s'exercita la ment. Podreu trobar més informació a microsprints.org.