Una caiguda frustra la cursa del sallentí Pau Alsina a Montmeló

Un toc amb un altre pilot evita que el d'ArtBox puntuï en la sisena cita de l'European Talent del FIM JuniorGP

Pau Alsina no va poder acabar amb bon gust de boca a Montmeló

Pau Alsina no va poder acabar amb bon gust de boca a Montmeló / ArtBox

Redacció. Manresa

El pilot sallentí del MotoClub Manresa i de l'escuderia ArtBox Pau Alsina no va poder sumar cap punt per culpa d'una caiguda a la sisena cita de la FIM Júnior GP, en la categoria d'European Talent, que es va disputar al Circut de Catalunya, a Montmeló. Alsina estava lluitant en les deu primeres posicions quan va tenir un toc amb un altre pilot i va anar per terra. Va córrer a agafar la moto de seguida i va acabar la cursa, tot i que a una volta dels guanyadors.

Això que els entrenaments havien anat en evolució positiva, ja que el primer dia va ser onzè i l'endemà va quedar segon, a poc menys de mig segon del primer classificat. En els entrenaments oficials va arrencar sent quart, tot i que en la segona tanda va prioritzar la comoditat damunt de la moto i va baixar a la novena posició. Tot i això, les sensacions eren bones.

El dia de la cursa va ser complicat, amb una lluita entre molts pilots en les posicions dels punts, però la caiguda va trastocar els plans. Alsina va comentar que "és una pena acabar així corrent a casa, però espero que tornem més forts". Ara mateix, Alsina és 14è del campionat, amb un total de 31 punts, però amb la possibilitat de pujar moltes posicions i amb la sisena a tir si es donen bons resultats fins al final. La propera prova no serà fins al proper 8 d'octubre a MotorLand, a Aragó.