Noah segella la renovació amb el CE Manresa

El màxim golejador de la història del primer equip blanc-i-vermell, amb 114 anotacions, certifica la seva continuïtat al conjunt de Xavi Corominas

El golejador Noah Baffoe encara la seva desena temporada com a blanc-i-vermell

El golejador Noah Baffoe encara la seva desena temporada com a blanc-i-vermell / ARXIU/JORDI BIEL

El principal estilet ofensiu del Centre d’Esports Manresa el curs del debut de la formació blanc-i-vermella a la Segona Divisió RFEF (8 gols) i màxim golejador de la història del primer equip manresà (114 anotacions en 275 partits jugats), el davanter d’origen ghanès Noah Baffoe, de 30 anys, ha confirmat, aquest migdia, que continua al conjunt bagenc. Per tant, la temporada 2023-24 serà la desena en la qual el golejador exerceix com a principal referència ofensiva de l’equip blanc-i-vermell.

La renovació de Noah Baffoe permet al Centre d’Esports Manresa completar una línia de sis mitja puntes o davanters que destaca per la velocitat, capacitat de desequilibri en l’u contra u i acreditada destresa golejadora de tots els seus membres.

La responsabilitat de desbordar els entramats defensius dels oponents per les bandes recaurà en l’exjugador del Lleida Esportiu Alpha Bagayoko, futbolista que ja acumula cinc temporades d’experiència entre la desapareguda Segona B i la Segona Divisió RFEF, malgrat només tenir 23 anys, i en els prometedors Tom Diawara (24 anys) i Omar Ouhdadi (23). Ambdós van materialitzar cinc gols el curs passat a la Tercera Divisió, quan militaven al CP San Cristóbal i a la UE Rapitenca, respectivament. A més, al duet de golejadors que han configurat els dos últims exercicis Noah Baffoe i el vilomarenc Javi López, s’hi afegeix, aquesta temporada, l’esparreguerí Àlex Pachón (Recreativo Granada).

Així doncs, quan culminin les negociacions entre la UE Cornellà i el CE Manresa i es pugui oficialitzar la cessió al club blanc-i-vermell del prometedor lateral esquerre David Pons (Divisió d’Honor Juvenil), la plantilla de Xavi Corominas ja tindrà divuit futbolistes. Els membres del cos tècnic del primer equip del CE Manresa volen completar-la amb la contractació de dos centrals, un dels quals hauria de poder exercir també de lateral esquerre, i d’un o dos migcampistes que es caracteritzin per la seva visió de joc i habilitat a l’hora d’assitir.