L'Igualada Rigat ja coneix els rivals de la Champions

Kings Lynn (Anglaterra), Thunerstern (Suïssa) i Sarzana (Itàlia) s'enfrontaran als anoiencs del 13 al 15 d'octubre a la primera ronda classificatòria de la competició

Partit entre l'Igualada i el Liceo dels play-off de la temporada passada

Partit entre l'Igualada i el Liceo dels play-off de la temporada passada / OSCAR BAYONA

Redacció

El Kings Lynn RHC d'Anglaterra, el SC Thunerstern RH de Suïssa i el Gamma Innovation Sarzana d'Itàlia seran els tres rivals de l'Igualada Rigat HC en el grup C de la primera ronda classificatòria de la Champions League d'hoquei patins, que tindrà lloc del 13 al 15 d'octubre en una seu encara per decidir.

L'absència dels grans equips europeus de la principal competició organitzada per la World Skate Europe, que van crear la seva pròpia Superlliga, va motivar que la federació continental de l'hoquei patins convidés altres equips ben classificats a les lligues nacionals, com ara l'Igualada, que va ser setè a la darrera OK Lliga.

En total, hi ha catorze equips que disputaran la primera prèvia de la Champions, enrolats en quatre grups, dos de tres equips i dos de quatre:

Grup A: HC La Vendeenne (França), Follonica H.1952 (Itàlia), SK Germania Herringen (Alemanya).

Grup B: Edilfox Grosseto (Itàlia), CS Noisy Le Grand (França), SC Tomar IPT (Portugal), RESG Walsum (Alemanya).

Grup C: Igualada Rigat HC (Espanya), Kings Lynn RHC (Anglaterra), SC Thunerstern RH (Suïssa) i Gamma Innovation Sarzana (Itàlia).

Grup D: Coutras RH (França), Finques Prats Lleida (Espanya) i HC Valdagno (Itàlia).

Els anoiencs debutaran el 13 d'octubre (19 h) contra el Kings Lynn, l'endemà (16 h) s'enfrontaran al Thunerstern i el dia 15 (14 h) ho faran amb el Sarzana.

La World Skate convida les federacions amb menor rànquing a ser les amfitriones de cadascun dels grups, i aquestes tenen ara uns dies per acceptar o refusar l'oferiment.

Els dos primers de cada grup aniran a la segona fase classificatòria, que es jugarà al novembre, i els altres aniran a jugar la fase de classificació de la WSE Cup, la segona competició en la jerarquia de l'hoquei patins continental.