Mor el pilot japonès Haruki Noguchi després de tenir un accident a Indonèsia

Haruki Noguchi, el pilot japonès que va tenir un accident a Indonèsia

Haruki Noguchi, el pilot japonès que va tenir un accident a Indonèsia / El Periódico

Redacció

El pilot de motos japonès Haruki Noguchi ha mort aquesta matinada a causa de les ferides patides en l’accident que va patir diumenge passat, 13 d’agost, en la carrera de l’Asia Superbike al circuit de Mandalika (Indonèsia), tal com han anunciat avui els organitzadors de l’Asia Road Racing.

«És amb gran tristesa que anunciem la mort de Haruki Noguchi després de tres dies de cures intensives», ha anunciat la Federació Internacional de Motociclisme en un comunicat.

El pilot japonès de 22 anys, que corria per a Honda SDG Racing, es va veure involucrat en un accident en la quarta volta de la carrera que es va disputar diumenge passat al circuit Mandalika International Street. La carrera es va aturar i els serveis mèdics van atendre Noguchi inicialment al circuit per després traslladar-lo a l’hospital Nusa Tenggara Barat.

«Encara no em puc creure que hàgim de fer aquest anunci. Fa només deu dies vam tenir l’honor de pujar junts al podi de les 8 Hores de Suzuka i acabàvem d’enviar-lo a Indonèsia amb el desig que guanyés el títol d’Asia Road Racing aquest any», ha lamentat Kotaro Honda, director de l’equip HARC Pro.