FUTBOL/COPA PIRINEUS

El CE Oliana guanya la sisena edició de la Copa Pirineus

La formació entrenada pel solsoní David Jaray es va imposar al CF Tremp i al FC la Seu d'Urgell en el triangular que determinava el campió

El Club Esportiu Oliana va conquerir la Copa Pirineus al feu del FC la Seu d’Urgell

El Club Esportiu Oliana va conquerir la Copa Pirineus al feu del FC la Seu d’Urgell / FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Un inici de curs tan reeixit com el final de l’anterior. El Club Esportiu Oliana es va imposar als seus dos oponents en el triangular final de la sisena edició de la Copa Pirineus i va conquerir el preuat trofeu. El Municipal Emili Vicente de la Seu d’Urgell va acollir la fase decisiva de la competició. Tal com s’havia predeterminat, el títol es va decidir mitjançant la disputa d’un triangular configurat per tres partits de 45 minuts de durada.

El primer duel va enfrontar la formació entrenada pel solsoní David Jaray i el CF Tremp. Els olianesos van sotmetre l’equip representatiu de la capital del Pallars Jussà per 2 a 0. Les anotacions de l’interior Carles Pallarés i del mig centre Joan Tordesillas ho van possibilitar.

Tot seguit, els trempolins van mesurar aptituds futbolístiques amb els amfitrions. El FC la Seu d’Urgell de Jordi Santa es va imposar amb solvència (1 a 3).

Per tant, el partit de màxima rivalitat entre els dos conjunts de l’Alt Urgell va determinar el guanyador de la Copa Pirineus. El davanter olianès Denis Puig va marcar en el decurs dels primers minuts de l’enfrontament i va atorgar el campionat als arlequinats (0 a 1).