El CE Puig-reig vol mantenir el nivell competitiu dels dos últims exercicis

L’entrenador manresà Jesús Pelfort agafa el relleu de Miki Noguera a la banqueta roig-i-verda

Els jugadors i els membres del cos tècnic del CE Puig-reig posen abans d’una sessió preparatòria | CLUB ESPORTIU PUIG-REIG

Els jugadors i els membres del cos tècnic del CE Puig-reig posen abans d’una sessió preparatòria | CLUB ESPORTIU PUIG-REIG / LLUÍS CUBERES I MARTÍ. PUIG-REIG

Lluís Cuberes i Martí

Dues temporades per emmarcar. La consecució del títol de lliga i de l’anhelat ascens a Segona Catalana (exercici 2021-22) i la classificació per jugar la Fase per a l’Ascens a Primera Catalana, aquest darrer curs, configuren un reeixit cicle que el CE Puig-reig vol allargar malgrat la decisió de Miki Noguera de posar punt final a la seva etapa com a màxim responsable tècnic roig-i-verd.

El manresà Jesús Pelfort ha entomat el repte de mantenir el nivell competitiu d’una plantilla en la qual continuen setze dels vint futbolistes que la configuraven en el tram final de la temporada passada, doncs només s’han registrat les baixes del veterà central Xavier Carreras, que ha optat per retirar-se, del porter Gregori Canal (UE Avià), del lateral esquerre Xavi Ferrer (FC Joanenc) i del mitja punta Roger Ribalta (UE Avià).

Vuit mesos després d’haver de deixar la direcció esportiva de l’àrea de futbol formatiu del FC Pirinaica per qüestions familiars, la proposta de l’entitat berguedana «va engrescar» altra vegada Jesús Pelfort i la disponibilitat de Xavi Martos (segon entrenador i preparador físic) i Víctor Español (entrenador adjunt i ideòleg de les accions d’estratègia) per configurar un cos tècnic solvent van propiciar la represa de la carrera esportiva del manresà. Jesús Pelfort assenyala que l’objectiu del conjunt puig-regenc és «lluitar per afermar-se entre els equips capdavanters del grup i, si és possible, millorar la classificació final assolida el passat exercici». Els vint-i-dos futbolistes que ho han de possibilitar són els porters Joan Canal, Jaume Figueras i Lluc Serra (juvenil); els defenses Levani Bandzeladze, Joan Boixader, Adil Boushaj, Guillem Asensio, Marc Balmes, Marc Guijarro, Zayd Marrackchi i Francesc Xavier Zorrilla (CF Callús B); els migcampistes Roger Claret, Arnau Divins, Esteve Montardit i Martí Soler, i els mitges puntes o davanters Francis Baena (CD Montcada), César Andrés Caicedo, Joel Fernández, Carles Lorenzo, Dani Morales (FC Pirinaica B), Arnau Pons i Joan Santasusagna. Diumenge, els roig-i-verds debutaran a la lliga al feu del CF Sabadell Nord (11.30 h). Sens dubte, una bona oportunitat per revertir la dinàmica de resultats d’una pretemporada poc reeixida (una victòria, un empat i tres derrotes).