Bàsquet/Copa Bages

El Bàsquet Manresa B trenca la final al segon quart i derrota el CB Artés a la Copa Bages (77-59)

El potencial ofensiu del filial manresà, que jugarà a la Super Copa, no pot ser aturat per un rival encallat abans i després del descans

Redacció. Sant Fruitós de Bages

El Bàsquet Manresa B ha fet bona la seva condició de favorit i ha guanyat la final de la Copa Bages masculina en derrotar el Grup Via CB Artés (77-59) en un duel que s'ha trencat entre la part final del segon quart i l'inici del tercer. L'equip de Carlos Flores, que s'ha basat en els punts de Niebles i Corbera, ben ajudats per Coulibaly, ja en dinàmica Baxi, ha premut l'accelerador en el segon parcial, després d'un primer quart de la final amb molts punts per totes dues bandes. El seu domini quant a centímetres ha estat definitori a sota dels cèrcols.

Així, els manresans no han permès el seu rival que superés els dobles dígits d'anotació en aquestes fases del partit i ha arribat al final del tercer període amb vint punts de renda, que eren definitius. El CB Artés, però, no s'ha deixat anar i fins i tot ha guanyat el darrer parcial, en una bona pedra de toc, contra un rival de categoria superior (Super Copa contra Copa Catalunya) de cara a la lliga que comença la setmana vinent.

Tots dos equips havien arribat a la final després d'haver vençut dissabte en les semifinals. El Bàsquet Manresa B havia vençut amb suficiència un altre equip de Copa, el Terra Endins Vilatorrada, per 84-50 i el Grup Via CB Artés havia tingut més dificultats per vèncer el sorprenent CB Castellet-Casa Arimany per 65-57. En el duel per la tercera posició, previ a la final, el Castellet ha completat el seu gran torneig derrotant el Vilatorrada, de categoria superior, per un clar 53-74.

També s'ha jugat la final del torneig B femení en què l'Artés ha derrotat el Vilatorrada per 56-47. En el duel de consolació, victòria de l'ASFE Sant Fruitós B contra el Santpedor per 55-49.

BÀSQUET MANRESA B: Gaspà 2, Olivier 7, Torreblanca 2, Niebles 16, Coulibaly 11 -cinc inicial- Saló, Rosell 4, Alocén 4, Llompart 2, Corbera 12, Gutiérrez 12 i G. Naspler 3

GRUP VIA CB ARTÉS: Clotet 2, Camprubí, F. Mas, E. Mas 9, Porter 6 -cinc inicial- Osul 11, Costa 1, Cuñé 5, Soler 11, Jordà 5, Farell 6 i Samà 2

PARCIALS: 25-23, 45-31 (descans), 60-40, 77-59