El Fruitosenc guanya al camp del Súria per la mínima (0-1)

Els d'Enric Vila sumen dos victòries en dos partits i colideren el grup

Redacció

Victòria de prestigi i per la mínima del Fruitosenc (0-1) al camp d'un Súria combatiu que també va tenir opcions clares per vèncer. Un gol de Casas a dos minuts pel final va ser decisiu. Amb aquest resultat, els verd-i-blancs sumen sis punts de sis possibles i colideren el grup, juntament amb el Cardona i l'Avià. El Súria, que també va perdre a Cardona la primera jornada, ocupa la part baixa de la taula, tot i que ha plantat cara a dos dels que, presumiblement, seran candidats a l'ascens.

El Súria va sortir una mica fred, mentres que el Fruitosenc va aprofitar aquests primers instants per tenir alguna ocasió de gol. Quan l'equip de Javi Tapia va entrar al partit, però, la igualtat entre equips va ser màxima en un moment on la pilota es lluitava al mig del camp i ambdós equips els hi costava molt arribar a porteria.

Al segon temps, la dinàmica de trinxeres es mantenia i el joc era molt travat entre dos equips molt ben treballats i que venen de fer molt bona pretemporada. En una de les últimes jugades del partit, un jugador verd-i-blanc va tallar un atac perillós dels locals i va organitzar un contraatac rapidíssim que va deixar Arnau Casas sol davant del porter surienc. No va fallar i els d'Enric Vila van aconseguir endur-se els tres punts del nord del Bages en una victòria que van dedicar al desaparegut Ferran Gallart, que havia composat l'himne del Fruitosenc i que va morir el passat dijous.

SÚRIA: Muñoz, Ridao, Bernal, Soler (Fernandez 73’), Garriga (Panchana 60’), Mitjans (Fabrega 82), Oliva, Fernández (Quintana 45’), Durán (Gomez 73’), Casals i Suárez. 

FRUITOSENC: Artigas, O. Sala, Sánchez (Cots 55’), Martínez, López, Gustems (Vargas 60’), Riera (Munera 60’), Arias (Rebollo 73’), I. Sala (Perez 89’), Checa i Casas.

GOLS: 0-1 Casas min 88

ÀRBITRE: Alex Salvador. Va amonestar als locals Garriga, Muñoz i Bernal i als visitants Arias, O. Sala i Artigas.