Avinyó i Súria empaten en un duel de fases (1-1)

Els suriencs van dominar la primera meitat, però els locals van empatar abans del descans i van reaccionar al segon temps

Redacció

L'Avinyó i el Súria van empatar (1-1) en un partit molt igualat on els locals, que tenien moltes baixes, van aguantar bé el domini surienc al primer temps i van esgarrapar un punt valuós. Els avinyonencs, que han pujat de categoria enguany, estan invictes i sumen cinc punts en tres partits. El Súria va sumar el primer punt de la temporada i es manté a la part baixa, després d'haver perdut contra Cardona i Fruitosenc, dos dels conjunts cridats a estar a la part alta de la taula.

La primera part va ser de domini blanc-i-negre, que es va fer amb la possesió i va tenir diverses ocasions de gol. No s'havia arribat al quart d'hora de joc i, després d'una centrada lateral on els avinyonencs van reclamar fora de joc, el davanter Sergi Suárez va avançar als visitants rematant sol. El avinyonencs es defensaven bé malgrat les baixes i jugaven un joc directe. En la que, pràcticament, era la última jugada de la primera part, l'àrbitre va xiular penal a favor dels locals per una falta d'un defensa en el rebuig d'una falta lateral, i Joel Solà va batre Muñoz per posar l'empat.

Al segon temps, les tornes es van girar. Els suriencs, atordits pel gol, van perdre el domini de la pilota, fruit dels nervis i la necessitat de puntuar, i els locals, esperonats pel públic, van posar una marxa més i van entrar en el partit. Els visitants, que van poder fer més canvis, van tenir dues ocasions clares per recuperar l'avantatge, però no van entrar. I els locals, tot i tenir dos contraatacs amb perill, no van inquietar del tot la porteria blanca-i-negra. Al final, cap dels dos equips va poder anotar i el partit va acabar amb un empat agredolç pels dos conjunts.