FUTBOL/SEGONA DIVISIÓ RFEF

El CE Manresa anhela guanyar al feu del cuer RCD Espanyol B

El filial espanyolista ha perdut els dos partits de lliga que ha jugat a la Ciutat Esportiva Daniel Jarque i ha encaixat almenys un gol en els cinc primers enfrontaments de la competició

Els blanc-i-vermells volen ratificar la seva competitivitat a Sant Adrià de Besòs

Els blanc-i-vermells volen ratificar la seva competitivitat a Sant Adrià de Besòs / ARXIU/JORDI BIEL

Una oportunitat per refermar la millora progressiva de les prestacions de la plantilla o un dels paranys característics del desenvolupament de la competició. El CE Manresa encara, aquesta tarda (18 hores), a la Ciutat Esportiva Daniel Jarque, el desafiament de mantenir-se invicte fora de casa contra el sorprenent cuer del grup 3r de la Segona Divisió RFEF, el RCD Espanyol B.

La formació entrenada per Manolo González ha perdut els dos partits que ha jugat fins ara al seu terreny de joc, davant del CF La Núcia i la UD Alzira, per idèntic marcador: 1 a 2. A més, els blanc-i-blaus han encaixat almenys un gol en els cinc partits de lliga disputats fins ara i en els tres duels en els quals els espanyolistes han adquirit avantatge, han estat incapaços de mantenir-lo: un empat i dues derrotes.

De ben segur, el matx serà molt especial per a l’entrenador del CE Manresa, Xavi Corominas, que l’estiu passat va tancar una etapa de divuit temporades als equips formatius del RCD Espanyol. El barceloní afronta el partit amb la baixa del mig centre Marc Martínez.