El filial del Baxi recupera les bones sensacions al Nou Congost (78-57)

Els manresans retroben l'encert des de la llarga distància i sotmeten el Círcol Cotonifici

Redacció

El filial del Baxi Manresa va aprendre de les errades comeses davant del Jac Sants i va sotmetre amb comoditat el Círcol Cotonifici badaloní. Els de la capital del Bages van demostrar la seva gran capacitat anotadora, sobretot des de la llarga distància, des d'on van llançar un total de 39 llançaments, això sí, amb un destacable 35% d'encert. Uns percentatges que van ser massa per les prestacions del conjunt badaloní.

Recuperar la solidesa defensiva era un dels objectius de l'equip dirigit per Carlos Flores. Una assignatura que els bagencs van complir de notable, ja que van plantejar una bona teranyina defensiva grupal que assecava les opcions anotadores badalonines. Tot i això, alguna acció erràtica en la defensa de l'u contra u, mantenia els locals dins del matx.

Una circumstància que va canviar a la represa, quan l'encert des de més enllà de la línia de 6,75 va donar ales als joves jugadors locals. La defensa visitant protegia amb molts homes la pintura, i els manresans llegien bé l'avantatge que aconseguien, trobant bones situacions de llançament en els primers segons de possessió de cada atac.